Uși Antiefracție Apartament

Ușa Metalică cu Două Yale Butuc Antigăurire și Cheie Amprentă

Ușa Metalică cu Două Yale Butuc Antigăurire și Cheie Amprentă

uși de exterior cu panouri profilate

Ușa Metalică de Siguranță pentru Apartamente

Protejați-vă locuința cu cea mai avansată tehnologie în materie de securitate. Ușa metalică de siguranță oferită de noi este concepută pentru a rezista încercărilor de efracție, oferindu-vă pacea sufletească de care aveți nevoie într-un mediu urban precum București.

Ușa metalică de siguranță pentru apartament este echipată cu două sisteme de siguranță care fac dificilă intrarea prin efracție. Încuietorile sunt realizate din oțeluri de bună calitate care asigură o durată lugă de funcționare și protecție împotriva intrării neautorizate prin efracție. Peste caseta din metal sunt aplicate două panouri cu grosimea de 1 cm din MDF care protejează tabla la deformare. Ușa are o rezistență de cel puțin 30 de minte la metodele uzuale de spargere cu extractorul, ranga, bormașina manuală de găurire.

ușă metalică antiefracție
ușă metalică apartament maro wenge
usa de apartament stejar
usa metalica apartament clasica culoare gri

Ușa noastră metalică este dotată cu două sisteme de siguranță de top, concepute pentru a împiedica accesul neautorizat. Încuietorile, fabricate din oțel de cea mai bună calitate, garantează o durabilitate îndelungată și o protecție robustă împotriva efracțiilor. Suplimentar, două panouri de MDF de 1 cm grosime protejează ușa de orice tentativă de deformare, asigurând o barieră suplimentară împotriva intrușilor.

Rezistență Certificată la Efracție

Testată riguros, ușa noastră a demonstrat o rezistență remarcabilă de cel puțin 30 de minute în fața metodelor convenționale de spargere, oferindu-vă timpul necesar pentru a reacționa în situații de urgență. Încuietoarea principală, dotată cu un mâner protejat de o rozetă robustă din oțel, ascunde orice șurub, îngreunând orice încercare de a forța ușa.

Confort și Siguranță la Cel Mai Înalt Nivel

Pe lângă securitatea excepțională, ușa este proiectată pentru a oferi confort maxim. Balamale reglabile pe trei direcții și garnituri de etanșare pe toate laturile asigură izolare împotriva curenților de aer, menținând interiorul călduros și liniștit.

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat