Butuci cu aceiași cheie

Butucii cu aceeași cheie și sistemele de închidere Master Key sunt soluții eficiente și flexibile pentru securizarea diferitelor tipuri de uși, ferestre, cutii poștale sau porți. Acestea sunt produse în Germania și oferă prețuri deosebite în raport cu calitatea și funcționalitatea lor.

Master Key - O Singură Cheie pentru Toate Ușile

doi butuci cu aceiasi cheie
lacate cu aceiasi cheie
yale cu cheie unica

Yale cu cheie unică - O soluție eficientă pentru securitatea ușilor

Unul dintre avantajele majore ale sistemului Master Key constă în posibilitatea de a utiliza o singură cheie pentru deschiderea tuturor cilindrilor în una sau mai multe locații. Astfel, o cheie unică poate oferi acces la mai multe încăperi sau facilități.

De asemenea, sistemele de închidere Master Key permit restricționarea sau permisiunea de acces în anumite încăperi prin intermediul unei chei speciale denumite cheie General Master Key.

desen sistem master key pentru mai multe uși

Ce Este un Sistem Master Key?

Sistemele Master Key sunt soluții de securitate avansate, concepute pentru a simplifica gestionarea accesului la mai multe uși cu o singură cheie. Aceste sisteme permit personalizarea accesului și oferă o varietate de cilindri adaptabili la diferite nevoi. Principiul lor se bazează pe înlocuirea cilindrilor tradiționali cu butuci special realizați, facilitând deschiderea tuturor ușilor cu o cheie unică.

La solicitarea ofertei pentru sisteme master key este nevoie de lungimea aproximiativă a cilindrului, conform imaginii de mai jos. Alte informații: numărul de cilindrii și lungimea fiecăruia, numărul de chei master. Lăsați un număr de telefon pentru a fi contactați în cazul în care sunt necesar informații suplimentare. 

cum se masoara lungimea unui cilindru

Diferite Opțiuni și Configurații Disponibile pentru Sistemele Master Key

Variantele Sistemelor Master Key​

 

Există opțiuni diferite pentru sistemele Master Key, variind de la modele economice, în care cheia este copiabilă și sistemul nu conține elemente de securitate avansate, până la variantele avansate. Acestea din urmă oferă funcții de protecție antirupere, antigăurire și includ chei patentate care nu pot fi copiate fără un card de securitate specific. Aceste sisteme avansate permit extinderea ulterioară și oferă peste 35.000 de variante de închidere, asigurând că cheile sunt protejate pe termen lung și pot fi reproduse doar de dealerii autorizați.

Utilizări și Beneficii în Diverse Medii​

 

Sistemele Master Key sunt extrem de utile într-o gamă largă de medii, de la clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni, până la fabrici, instituții publice și locuințe private. Ele reduc semnificativ numărul de chei necesar și asigură un control eficient al accesului. O cheie unică, denumită General Master Key, poate deschide diverse încăperi ale unei fabrici sau chiar și locuința personală a utilizatorului.

 

 

Avantajele utilizării sistemelor Master Key și a butucilor cu cheie unică pentru securitate și control eficient al accesului

Beneficiile Sistemelor Master Key

exemplu de cheie care deschide mai multe usi bloc proprietari

Acces Facil și Comod

Prin utilizarea unui sistem Master Key, proprietarul poate deschide multiple uși cu o singură cheie, eliminând astfel nevoia de a purta mai multe chei și simplificând gestionarea accesului.

exemplu cheie master

Simplificarea Administrării

Aceste sisteme permit o administrare eficientă a accesului, oferind posibilitatea de a oferi chei diferitelor persoane în funcție de nivelul lor de autorizare. Sunt concepute pentru a oferi un nivel ridicat de securitate, inclusiv tehnologii antifurt și restricții speciale pentru duplicarea cheilor.

exemplu cheie unica care deschide usi si lacate

Flexibilitate și Scalabilitate

Sistemele Master Key oferă o configurare flexibilă, care poate fi extinsă pe măsură ce crește numărul de uși sau încăperi ce necesită acces, permitând un control eficient al accesului în multiple locații.

Soluții Practice pentru Acces Simplificat cu Cheia Master

exemplu de cheie care deschide mai multe usi bloc proprietari

Sistem Master Key cu Cheie Universală

Această abordare permite proprietarilor sau managerilor de afaceri să gestioneze accesul în multiple locații, oferind fiecărui chiriaș sau utilizator o cheie unică pentru accesul la unitatea de cazare sau spațiul specific închiriat.

exemplu cheie master

Yale cu Aceeași Cheie și Coordonare Eficientă

Implementarea unui sistem Master Key adaptat la configurația specifică a clădirii sau întreprinderii simplifică accesul și gestiunea spațiilor, oferind un control eficient și o securitate sporită pentru fiecare încăpere.

exemplu cheie unica care deschide usi si lacate

Simplifică Accesul cu o Cheie Unică pentru Mai Multe Uși

Acest sistem oferă avantaje semnificative în ceea ce privește gestionarea accesului în diverse locații, permițând un acces simplificat și eficient, ceea ce este ideal pentru proprietarii de afaceri cu mai multe locații sau pentru manageri care coordonează diverse locații în cadrul unei organizații.

Citește despre...