Uși de Exterior Personalizate: Confort, Durabilitate pe Comandă

Executăm uși simple și duble la comandă în orice culoare sau pe orice dimensiune dorește clientul. Uși atipice de exterior cu geam, uși duble casă și uși exterior vopsite în orice culoare RAL 

Uși Metalice Exterior Waldeck: Soluția Perfectă pentru Fiecare Spațiu
Eleganță și Siguranță: Uși din Tablă Zincată de Înaltă Calitate. Nu Ruginesc, Nu se Deformează

Proiectate pentru a oferi confort maxim indiferent de sezon, ușile noastre sunt soluția ideală pentru a menține căldura în interior și frigul afară. Alegeți eficiența energetică superioară pentru casa dumneavoastră.

usa de exterior culoare albastră
usa de exterior cu geam
usa de exterior cu model culoare rosu
usa exterior culoare gri
usa de exterior cu geam
usa de exterior verde

Uși de Exterior Orice Dimensiune, Orice Stil: Uși Care Completează Orice Fațadă

Fie că doriți o ușă simplă, dublă sau cu geam, Waldeck vă stă la dispoziție pentru a transforma viziunea dumneavoastră în realitate. Oferim soluții personalizate pentru a se potrivi perfect dimensiunilor și stilului arhitectural al locuinței dumneavoastră, asigurând un echilibru perfect între funcționalitate și estetică.

usa de exterior vopsita ral verde
usa de extrerior culoare neagra
usa de exterior vopsită
usa exterior vopsita galben
foto usa de exterior cu izolatie din vata

Coeficient de Transfer Termic 0.8 W/mpK

Stratul de vată bazaltică de 5 cm are proprietăți ignifuge și un coeficient de izolație termică excelent. Majoritatea ușilor de exterior au un coeficient termic de peste 1 W/mpK, iar tot ceea ce este sub valoarea 1 este considerat foarte bun. 

De asemenea, vata minerală bazaltică din interiorul ușii oferă o rezistență la foc de 30 de minute. Ușile de exterior izolate cu acest strat gros de vată minerală din sticlă nu produc condens și trecerea frigului în interiorul casei. 

Panourile exterioare sunt rezistente la intemperii. 

Uși Exterior Personalizate la Comandă: Performanță și Izolație Termică

Majoritatea ușilor vin în dimensiuni standard, care oscilează în lățime între 880 și 980 mm și în înălțime între 2020 și 2050 mm.

Aceste mărimi standard sunt proiectate pentru a se încadra în majoritatea deschiderilor de uși din case și apartamente, oferind o soluție rapidă și eficientă pentru nevoile obișnuite de construcție.

Cu toate acestea, diversitatea arhitecturală și particularitățile unice ale fiecărei construcții pot adesea depăși aceste dimensiuni standard, creând situații în care ușile pre-fabricate pur și simplu nu se potrivesc.

Fie că este vorba de construcții vechi cu cerințe specifice sau de design-uri moderne care ies din tipare, necesitatea ușilor personalizate devine evidentă pentru a asigura o potrivire perfectă și funcționalitate optimă.

usa exterior cu geamuri laterale

Uși de Exterior Izolate Termic în Culori Variate

Modele de Panouri Profilate pentru Ușile de Exterior Casă sau Apartament

Vezi Gama de Uși de Exterior cu Livrare din Stoc