Uși Antiefracție Apartament

Ușa Metalică Antiefracție WDK2: Siguranță Avansată

Ușa Metalică Antiefracție WDK2: Siguranță Avansată

show-room usi exterior waldeck

Ușa Metalică Apartament WDK2: Siguranță Avansată și Design Personalizat

Descoperiți noua generație de uși metalice WDK2, concepute pentru a oferi un nivel superior de protecție și confort în locuința dumneavoastră. Echipată cu cele mai avansate sisteme de încuietori germane, ușa WDK2 redefinește standardele de securitate pentru spațiul personal, garantând o rezistență remarcabilă împotriva efracției.

Inovație Germană și Precizie Olandeză: Nucleul Securității

Ușa metalică WDK2 integrează un sistem de închidere de ultimă oră, compus din broaște îngropate produse de ECO Schulte, Germania, și un cilindru de înaltă securitate de la Keso, Elveția. Acest ansamblu oferă o protecție robustă împotriva tentativelor de găurire, smulgere sau rupere, datorită cilindrului antigaurire și antirupere, echipat cu cheie cu amprentă.

Adaptabilitate și Design Versatil

Concepută pentru a se potrivi perfect dimensiunilor standard ale ușilor de apartament (2060×880 mm), ușa WDK2 poate fi personalizată cu o gamă variată de finisaje, de la folie autocolantă la vopsea în culori RAL. Pentru un plus de funcționalitate și estetică, poate include geam termopan, clar sau antiefracție, și opțiunea de a adăuga un grilaj protector.

Performanță Tehnică Excepțională

WDK2 nu este doar un simbol al siguranței, ci și al confortului, oferind o izolare la zgomot de 29 dB și o eficiență termică impresionantă, cu un coeficient de transfer termic de 1.540 W/m²K. Rezistența la foc de până la 15 minute adaugă un nivel suplimentar de siguranță pentru locuința dumneavoastră.

Consultanță Personalizată și Suport

Pentru cei interesați de optimizarea securității, oferim posibilitatea de a adăuga yale suplimentare antiefracție și consultanță gratuită pentru alegerea celor mai potrivite soluții de siguranță, în concordanță cu nevoile și bugetul dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre cum poate ușa metalică WDK2 să vă transforme locuința într-un sanctuar al siguranței, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon 0722.314.441, 021/210.46.36 sau prin e-mail la office@waldeck.ro. Alegeți WDK2 pentru pacea minții și un design care complementază estetica locuinței dumneavoastră.

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat