Uși Antiefracție Apartament

Ușă metalică antiefracție certificată RC3 conform EN1627

Ușă metalică antiefracție certificată RC3 conform EN1627

usa apartament rc3

Caracteristici și avantaje ale ușii metalice antiefracție clasa 3, RC3 conform EN 1627/1630"

Ușa Metalică Antiefracție Clasa RC3: Paza Bună Trece Primejdia Rea

usa metalica apartament clasica culoare gri
usa metalica apartament moderna

De Ce Să Alegi O Ușă Antiefracție?

În lumea de astăzi, securitatea locuinței a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Alegerea unei uși de exterior care să ofere protecție maximă este esențială. Ușa metalică antiefracție clasa RC3, conform normelor europene EN 1627/1630, reprezintă o soluție de top pentru siguranța casei tale.

Ce Face Ușa RC3 Atât de Sigură?

Încuietori de Încredere

Dotată cu o încuietoare principală cu cilindru antigăurire și un zăvor suplimentar pentru închidere din interior, ușa oferă o securitate sporită împotriva accesului neautorizat.

Certificare Europeană de Antiefracție

Fiind certificată RC3 conform EN 1627, această ușă garantează o protecție solidă împotriva efracțiilor, fiind testată și aprobată pentru a rezista la tentativele de intrare forțată.

Construcție Robustă și Durabilă

Fabricată din tablă zincată de 1.5 mm și întărită cu structuri blindate de 2 mm, ușa asigură o rezistență de neegalat pe termen lung.

Izolare Termică și Etanșeitate Superioară

Garniturile de etanșare și pragul metalic tratat antizgârieturi contribuie la menținerea unei temperaturi confortabile în interior, reducând pierderile de căldură.

Balamale Reglabile și Sistem de Închidere Avansat

Cu balamale reglabile 3D și un sistem de închidere în 11 puncte de siguranță, ușa promite o funcționare fluidă și o protecție suplimentară.

Ce Beneficii Suplimentare Oferă o Ușă RC3?

Izolare Fonică și Aerisire Controlată

Ușa oferă nu doar securitate, ci și un mediu liniștit în casa ta, cu o izolare fonică de 39 dB și clasificare la permeabilitatea aerului de clasă 3C.

Detalii Estetice și Materiale de Calitate

Finisajele din MDF care imită lemnul și vopseaua polimerică de înaltă calitate adaugă un plus de stil și durabilitate ușii tale.

Investește în Securitatea și Confortul Tău

Alegând o ușă metalică antiefracție clasa RC3, te asiguri că locuința ta este protejată eficient împotriva intrușilor, fără a compromite pe aspectul estetic sau confortul termic și fonic. Este o investiție inteligentă în siguranța și bunăstarea ta și a celor dragi.

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat