Uși Antiefracție Apartament

Usa metalica cu yală Multipunct și model SAFE MULTIPUNCT PZ

Usa metalica cu yală Multipunct și model SAFE MULTIPUNCT PZ

Ușă Metalică Intrare Securizată cu yală multipunct

Ușa de intrare certificată clasa 3 este echipată cu o yală cu închidere în mai multe direcții realizată din materiale rezistente la efracție. În dotare standard ușa are o yală cu 5 bolțuri masive de 12 mm și un cilindru antigăurire și antirupere cu cheie amprentă Mauer Olanda. Rezistența la spargere a ușii cu încuietoare multipunct este de peste 40 de minute. Bolțurile închid pe ambele laturi ale ușii câte 8 pe ficare parte.

Izolarea fonică a ușii este de 42 dB, ceea ce o face ideală de a fi montată în blocurile cu mai multe apartament, deoarece este o ușă fonică care nu permite trecerea zgomotului din coridor. Ușa exterioară asigură și etanșeitate fiind prevăzută cu garnituri de etanșare pe toc împotriva curentului de aer. Poate fi realizată la comandă în orice dimensiune solicitată de client, iar panourile pot fi personalizate.

Finisajul este cu panouri din MDF de cea mai bună calitate cu grosimea de 1 cm. Ușile pot fi furniruite, vopsite, cu panouri din inox sau metalice, panouri din lemn masiv sau panouri profilate din MDF.

Ușa de exterior poate fi comandată în două culori. O culoare pe partea din exterior și altă culoare în apartament sau casă.

Este o ușă securizată cu o bună izolare fonică și termică.

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat