Uși Antiefracție Apartament

Ușă Metalică Exterior Apartament Safe

Ușă Metalică Exterior Apartament Safe

usi exterior apartament

Ușă Metalică de Apartament Safe: Siguranță și Confort

Ușa metalică de apartament Safe este echipată cu două yale de securitate, oferind o siguranță de top. Cu o construcție robustă și cheie cu amprentă, această ușă este proiectată să îndeplinească cele mai înalte standarde de securitate.

usa metalica apartament gri simpla

Încuietori de Securitate

Această ușă se distinge prin sistemul său de închidere compus din 4 bolțuri robuste din oțel, care intră în tocul ușii pe lateral, un bolț în partea de sus și un bolț în partea de jos. 

Vizorul inclus oferă o vedere periferică largă, permițând utilizatorilor să aibă o imagine clară a împrejurimilor lor.

Izolație Superioră pentru Confortul Tău

Interiorul blatului de ușă este plin cu spumă poliuretanică, asigurând o izolație fonică și termică excelentă. Tocul metalic, prevăzut cu garnituri de etanșare din cauciuc, protejează împotriva curenților de aer, oferind un confort sporit în apartamentul tău.

Personalizare și Montaj

Ușile metalice SAFE pot fi personalizate prin finisaje cu diverse culori de panouri simple, disponibile în dimensiuni standard sau la comandă, pentru a se potrivi perfect cu orice spațiu.

Detalii Tehnice Esențiale

Detaliile tehnice ale ușii evidențiază calitatea și durabilitatea acesteia: grosimea tablei de 1,5 mm, masa ansamblu standard de 60kg, izolare la zgomot de 29dB, și rezistență la foc de până la 15 minute, subliniind angajamentul nostru pentru securitatea și confortul clienților.

Consultanță și Oferte Personalizate

Oferim consultanță gratuită și asistență în alegerea sistemului de siguranță potrivit pentru ușa ta metalică de apartament. Contactează-ne pentru oferte personalizate și pentru a afla mai multe despre cum îți putem îmbunătăți securitatea locuinței.

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat