Uși Intrare Blindate Apartament Next Cehia

Ușa Blindată de Apartament clasa RC3 și RC4 aparține categoriei de uși antiefracție superioare

usa exterior apartament

Cele mai solide uși de pe piață din categoria lor de preț

Fabricată din tablă de oțel cu grosimea de 2 mm, această ușă robustă reprezintă cea mai sigură alegere pentru proprietarii de apartament.

Designul simplu și modern al ușii de intrare în apartament, dă senzația unei uși de intrare normale, fără a atrage prea mult atenția asupra ei.

Încuietorile sunt realizate din oțel de înaltă rezistență, ceea ce face ca ușa să fie ideală pentru apartamentele din bloc, ușa de exterior fiind singura cale de acces către locuință.

usa apartament next cehia

Grosime tablă ușă intrare 2 mm, foaie ușă de 7 cm, greutate ușă 100 kg

Certificările ușii tip RC3 și RC4 asigură că aceste uși oferă un nivel de siguranță sporit, iar raportul calitate/preț o face de neconcurat cu ușile de pe piața din gama ei, fiind cea mai robustă ușă din categoria ei de preț.

Certificarea ușii a fost efectuată de Institutul Ceh de Autorizare, în prezența poliției din Praga, iar ușa a fost supusă la toate încercările mecanice de intrare prin efracție folosite de infractori: lovire cu berbecul, deformare cu ranga, explozibil, atac asupra încuietorilor, încercări de deformare a tocului cu presa de presiune etc. Ușa blindată certificată antiefracție, nu a cedat la nicio formă de atac.

În concluzie, ușa blindată certificată clasa RC3 și RC4 oferă cel mai înalt nivel de protecție pentru proprietarii de apartament și elimină posibilitatea ca cineva să vă spargă locuința atunci când lipsiți mai mult de acasă.

Solicită ofertă

NOU! Yală Inteligentă WiFi Adaptabilă pe Ușile Existente

Încuietoare Smart Wifi deschidere cu telefonul mobil, comezi vocale Google Home, Alexa. Posibilitate de deschidere cu cod și comandă de la distanță prin conectare la internet!
NOU!!!

Vezi video testare ușă blindată Next Cehia

Șild blindat, cilindru antigăurire, broască multipunct în 16 direcții

"Fotografie cu cilindru pentru uși Mauer, șild cu mânere pentru ușă și broască cu închidere multipunct pentru uși"

Sistemul de închidere are 16 bolțuri de securitate (8 bolțuri mobile + 8 bolțuri fixe pe zona balamalelor). Ușa metalică este echipată cu cilindru Mauer Redline cu 5 chei cu amprentă și sistem antirupere și antigăurire, plus șild blindat Basi Germania cu pastilă de protecție împotriva smulgerii butucului .

UȘI PERSONALIZATE CU MODEL PE DIMENSIUNI ATIPICE

"Desen cu ușă de intrare despre cum este făcută în interior. Arată două foi de metali și vata minerală bazaltică din interiorul ușii"

Vată bazaltică la interior. Izolare fonică 42 dB. Coeficient termic 0.8 W/(mK)

Conductivitate termică scăzută. Siguranță la incendiu - material incombustibil, nu arde. Hidrofobizat – NU reține apa Nu este agreată de insecte, rozătoare sau paraziți. Rezistență la foc 30 de minute. Certificată clasa RC3 de siguranță conform EN1627.

 • Tablă zincată de 2 mm 
 • Ramforsări din tablă de 3 mm pe toată suprafața ușii de intrare
 • Toc din tablă de 2 mm 
 • Ideale pentru apartamente, vile și construcții noi
 • Se închide în 16 de puncte de securitate cu bolțuri cu diametrul de 18 mm
 • Ramforsări de 4 mm pe toată suprafata ușii, dublată în zona sistemelor de închidere
 • Garnituri de etanșare împotriva curenților de aer
 • Ușa blindată Next Cehia respectă cele mai înalte standarde europene
 • Cea mai rezistentă ușă antiefracție de pe piața din această categorie
 • Pe ușile Next se poate monta a doua yală suplimentara cu lanț. Lanțul permite vizualizarea în exterior, fără ca ușa să poate fi deschisă în totalitate
 • Balamele pe rulment permit reglarea ușilor în cazul în care apar probleme de funcționare.

Alți clienți au fost interesați și de:

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj cu ciment și spună pentru toate tipurile de uși metalice pe care le comercializăm. Asigurăm măsurători la dominciliu clientului. Pentru detalii 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro
Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?