Uncategorized

Uși metalice și blindate cu panouri MDF – Siguranță și design personalizat

Uși metalice și blindate cu panouri MDF – Siguranță și design personalizat

usa de intrare gri cu incuietoare antiefractie

Uși metalice și blindate cu panouri MDF - Alegerea ideală pentru protecție și estetică

Dacă sunteți în căutarea unei uși de intrare rezistente la efracție, dar cu un design personalizat, soluția perfectă o reprezintă ușile metalice și blindate cu panouri MDF.

Aceste uși oferă o combinație ideală între siguranță și estetică, permitându-vă să vă protejați locuința într-un mod stylish și modern.

În acest articol, vă vom prezenta ușile blindate Next Cehia, care sunt soluția ideală pentru apartamente și case, și care pot fi personalizate în orice culoare și dimensiune, oferindu-vă oportunitatea de a vă crea ușa perfectă.

Descriere uși RC3 placate cu panouri din MDF:

Ușa Next Cehia se remarcă prin soliditatea sa și este considerată cea mai rezistentă ușă de intrare de pe piață în categoria sa. Aceasta este echipată cu panouri MDF care pot fi montate atât la exterior, oferind rezistență la intemperii, cât și la interior, asigurând izolare fonică.

Caracteristici tehnice:

  1. Rezistență la foc de 30 de minute: Ușa Next Cehia a primit certificări de rezistență la foc, oferindu-vă un nivel suplimentar de siguranță în caz de incendiu.

  2. Balamale reglabile: Ușa este dotată cu balamale reglabile, care permit ajustarea ușoară a acesteia pentru a asigura o închidere perfectă și sigură.

  3. Ramforsare blindată de 4 mm în zona încuietorii: Pentru a asigura rezistența maximă la efracție, ușa este prevăzută cu o ramforsare blindată în zona încuietorii, care oferă protecție suplimentară împotriva forțării.

  4. Tablă zincată și schelet din oțel: Construcția ușii Next Cehia este solidă și durabilă, fiind realizată dintr-o tablă zincată și având un schelet din oțel cu cadru metalic și ramforsări pe toată suprafața foii de ușă.

  5. Clasa 4 de permeabilitate la aer: Ușa asigură o etanșeitate excelentă, având clasa 4 de permeabilitate la aer, ceea ce înseamnă că nu permite intrarea aerului în exces în interiorul locuinței.

  6. Coeficient de transfer termic 0.8: Ușa Next Cehia oferă o bună izolare termică, având un coeficient de transfer termic redus, contribuind astfel la eficiența energetică a locuinței.

Ușile metalice și blindate cu panouri MDF, precum cele Next Cehia, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să combine siguranța și protecția cu un design personalizat și stilat.

Cu posibilitatea de a alege culoarea și dimensiunea potrivite pentru fiecare client în parte, aceste uși se integrează perfect în orice tip de locuință.

Beneficiind de caracteristici tehnice superioare și certificări de rezistență, aceste uși asigură confort, siguranță și un aspect estetic deosebit. Alegeți ușa blindată Next Cehia și vă veți bucura de o combinație perfectă între siguranță și design personalizat.

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat