Folie geam antiefracție, de protecție solară și privacy pentru intimitate

Asigură protecția contra-rănirilor. Evită supraîncălzirea încăperilor și protejează contra razelor ultraviolete. Folia geam se poate monta pe orice suprafață din sticlă existentă. 

copil în fața unei oglinzi cu folie

Protejați copiii contra-rănirii accidentațe cauzate de spargerea geamurilor. Beneficii folie de protecție solară și antiefracție pentru casele unde sunt copii

Ce Beneficii are Folia de Geam?

Protecție împotriva razelor UV: Folia pentru geamuri poate proteja copiii de razele ultraviolete, care pot fi dăunătoare pentru pielea lor sensibilă.

Reducerea căldurii: Folosind folia pentru geamuri care blochează razele solare, puteți reduce căldura din interiorul casei și, astfel, puteți crea un mediu mai confortabil pentru copiii dumneavoastră.

Siguranța copiilor: În cazul în care un geam se sparge, folia pentru geamuri poate ajuta la menținerea sticlei într-un singur loc, reducând riscul de rănire a copiilor.

Confidențialitate: Unele folii pentru geamuri pot oferi confidențialitate, permițându-vă să vă bucurați de intimitatea casei dumneavoastră, fără a compromite lumina naturală.

Reducerea costurilor cu energie: Folosind folia pentru geamuri care reduce transferul de căldură, puteți reduce costurile cu încălzirea sau răcirea casei dumneavoastră, economisind bani pentru alte nevoi ale familiei.

Ușor de întreținut: Folosind folia pentru geamuri care este ușor de curățat, puteți economisi timp și efort în îngrijirea geamurilor casei, astfel încât să aveți mai mult timp pentru a petrece cu copiii dumneavoastră.

desen cu folie solara cum respinge energia

Răcoare și Confort cu Folia Solară pe Ferestrele Tale

Vine Vara și Vrei să te Fereștei de Căldură?

cladire cu folie de protectie solara

5 Avantaje Ale Foliei Solare Reflectorizante Pentru Ferestre

Află ce Avantaje îți Oferă Folia Solară

bebelus pe pervazul unei ferestre cu folie geam antiefractie

Folii Geam - o necesitate pentru o casă în care sunt copii

Protejează Oglinzile și Geamurile din Casă cu Folie

doi copii care stau sub un geam acoperit cu folie

Folie Protecție Spargere Sticlă

Geamurile Sparte NU se Împrăștie și Rămân Prinse în Folia de Geam

Comandă Folie Geam cu Montaj

copil protejat de folie
cladire cu geamuri cu folie solara

Solicită Ofertă Folie Geam

Gama Folie Geam

Protecția și Designul Ferestrelor: Folie Geam Avansată

Soluția ideală pentru îmbunătățirea performanței sticlei dvs.: folia arhitecturală pentru geamuri. Realizată din film de poliester de cea mai bună calitate, majoritar din Polietilenă Tereftalată (PET), această tehnologie modernă este proiectată pentru a adăuga valoare și eficiență oricărui spațiu locuit sau de lucru.

Variante și Aplicații Folii Geamuri

Fie că este vorba de protecția împotriva spargerii, de reducerea impactului solar sau de adăugarea unui aspect estetic distinctiv, gama noastră de folii pentru geam și folii pentru geam termopan răspunde tuturor nevoilor. De la variantele clare, care conservă aspectul natural al sticlei, până la cele colorate sau decorative, care transformă orice fereastră într-un element de design unic, soluțiile noastre sunt adaptate pentru a îmbunătăți confortul și securitatea.

Beneficiile Utilizării Foliei de Geam

Controlul Climei și Economia de Energie: Prin reducerea câștigului de căldură solară, folia pentru ferestre menține un climat interior plăcut și reduce costurile energetice asociate cu încălzirea și răcirea.

Protecție UV și Reducerea Decolorării: Mobilierul și operele de artă își păstrează frumusețea și durabilitatea mai mult timp, datorită blocajului eficient al razelor ultraviolete dăunătoare.

Atenuarea Strălucirii: Sporirea confortului la locul de muncă sau acasă prin minimizarea strălucirii soarelui, fără a sacrifica luminozitatea naturală.

Îmbunătățirea Esteticii și a Intimității: Folii decorative oferă aspectul sticlei gravate sau al modelelor elaborate, la o fracțiune din cost, îmbogățind estetica generală și privatizând spațiile deschise.

Folie Geam Fabricată cu Tehnologie de Vârf

Cu o tehnologie avansată de fabricație, inclusiv straturi rezistente la zgârieturi, acoperiri prin pulverizare sau metalizare în vid și pigmentație cu nanoparticule, foliile noastre pentru geam sunt proiectate să dureze. Oferim garanții extinse, reflectând încrederea în longevitatea și performanța produselor noastre.

cladire cu folie de protectie solara

Alegerea Inteligentă A Folie de Geam în Funcție de Calitățile Solare

Selectarea filmului potrivit necesită o înțelegere clară a proprietăților solare optice, cum ar fi lumina vizibilă transmisă și coeficientul de câștig de căldură solară (SHGC). Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în alegerea cea mai bună opțiune pentru nevoile dumneavoastră specifice, asigurând o îmbunătățire semnificativă a confortului și eficienței energetice.

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat
Coș de cumpărături 0
Nu sunt produse în coș
Continuă cumpărăturile
0
Scroll to Top