Usi metalice

Uși metalice antiefracție de apartament și pentru exterior echipate cu sisteme germane de securitate

Waldeck Trading Impex Srl, comercializează uși metalice antiefracție cu certificate conform normelor europene EN 1627 și EN 1630, clasa RC 3 și RC 4 de securitate, agreate și de Poliția din România, conform legii nr. 333/2003.

Ușile metalice antiefracție respectă standardele europene, pe baza unor solușii proprii moderne, ce îmbină securitatea ridicată cu un finisaj elegant.

Usile metalice antiefracție pot fi finisate cu panouri din MDF, CPL, HDF, HDEX, panouri din inox sau panouri laminate cu model. În funcție de finisaj, ușile metalice se pot monta atât la apartamente, cât și în exterior la case, vile sau instituții. 

Diferențele sunt date de finisaj, grosime tablă și sistemele de închidere antiefracție. Ușile antiefracție sunt echipate cu sisteme de cea bună calitate produse în Germania, Olanda și Italia de firme prestigioase, cum ar fi: Ikon AG, Basi GmbH, Serrature Italia sau Mauer Olanda.

Toate ușile metalice izolează fonic și termic și sunt garantate conform legii 24 de luni. Societatea noastră asigură service în perioada de garantie și post-garanție. 

Material (Video) de la testarea ușii Next Cehia certificată conform EN 1627/1630:

Doriti o oferta de pret personalizata?

Usi Metalice Exterior case cu antiefractie si usi metalice blindate. Asiguram montaj cu ciment si consultanta.

Colectia de usi de exterior din gama Waldeck. Usile metalice de exterior sunt recunoscute pentru securitate superioare, precum si factorul de izolare termica si fonica. Usile metalice vin intr-o varietate de modele si optiuni, pretabile pentru case, vile, apartament sau insitutii publice si private. Usile metalice de exterior sunt agrementate conform normelor europene EN 1627 si EN 1630, norma agreata si de Polita din Romania prin legea 333/2010.

Usile Waldeck fac cu adevarat diferenta de calitate. Comercializam usi de exterior cu dimensiunea standard 880×2060 mm, dar pot fi executata la orice dimensiune in unul sau doua canaturi. Izolarea termica si fonica a usilor metalice se obtine prin injectarea de spuma poliuretanica sau prin vata minerala ignifuga de mare densitate.
Sisteme de inchidere cu care sunt echipate usile metalice sunt de cea mai buna calitate, fiind agrementate antiefractie si produse de firme prestigioase: Ikon AG, Geze GmbH, Basi GmbH, Hewi GmbH precum si Keso Elvetia.

Prin fiabilitatea si calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, WALDECK vine in intampinarea celor mai inalte cerinte si datorita serviciilor gratuite de consultanta si analiza individuala a nevoilor fiecarui client. Astfel gama de usi metalice de exterior pe care o oferim indeplineste toate exigentele clientilor si cele mai sofisticate gusturi.

Detalii despre modelele de usi metalice exterior disponibile la Telefon: +40.722.314.441

Usa metalica exterior placata cu panouri din HDF

Usile de exterior se pot realiza intr-un canat (o singura foaie de usa, ori in doua canate (foaie de usa + panou lateral). Pentru golurile inalte se pate executa supralumina cu geam termopan. Usa este asigurata cu un sistem de inchidere in 3 directii (lateral 4 bolturi + 1 bolt superior + 1 bolt inferior)

Caracteristici tehnice pentru usile metalice de exterior:

 • Usa cu agrement EN 1627, testata conform normelor europene
 • Cele mai solide usi de pe piata din aceasta categorie
 • Rezistenta la foc – 15 minute
 • Izolatie termica U = 0,8
 • Izolare fonica 33 dB
 • Permeabilitate la aer – clasa 4
 • Rezistenta la intemperii – poate fi montata la exterior
 • Izolare eoliana – clasa 3
 • Yala ingropata cu inchidere in 3 directii (lateral, sus si jos) Serrature Italia
 • Garnituri duble de etansare impotriva curentilor de aer
 • Vizor cu vedere periferica
 • Schelet din otel cu cadru din otel si ramforsari pe toata suprafata usii
 • Ramforsare blindata de in zona incuietorii
 • Se poate monta in exterior fiind rezistenta la intemperii: ploaie, soare puternic, zapada, vant, etc)

Nuante disponibile pentru usile metalice de exterior placate cu panouri din HDF: nuc, wenge, stejar si mahon.

Usile metalice placate cu panouri din HDF pot fi vopsite si in nuante RAL: gri, alb, verge, negru, maro, crem etc.

Usile metalice de exterior pot fi executate intr-un canat sau doua canaturi pe diferinte dimensiuni in functie de necesitatile clientului. Impreuna cu personalul nostru, clientul poate gasi varianta care i se potriveste cel mai mult.

Variante de executie: Usi in functie de nevoile de securitate si bugetul clientilor.

Usi Metalice Exterior blindate placate cu panouri din MDF

Usa blindata Next Cehia este realizata din tabla zincata cu grosimea de 3 mm, iar pe toata suprafata are ramforsari suplimentare din tabla cu grosimea de 3 mm.

Usa metalica de exterior Next Cehia are structura solida din otel, tocurile fiind prevazute cu garnituri de etansare impotriva curentilor de aer.

In varianta standard, usile se livreaza cu panouri drepte (fara model), dar la cerere pot fi livrate cu panouri din furnir natural de lemn sau cu panouri din lemn masiv cu diverse modele.

In varianta de exterior, usile se pot livra cu panouri din HDX, o fibra de sticla rezistenta in orice conditii atmosferice.

Usa se realizeaza in doua dimensiuni standard, dar pot se poate executa contra cost si la comanda.

Dimeniunile standard sunt: 880 x 2000 mm (gol de aprox. 900 x 2050 mm) si 980 x 2050 mm (gol 1000 x 2080 mm).

Dimensiunea maxima la care se poate executa aceasta usa intr-un singur canat este de 1100 x 2200 mm.

Usile metalice blindate Next Cehia sunt agrementate conf. EN 1627 si EN 1630, clasa 3 de securite, fiind in acest moment cam cele mai performante usi de pe piata, raport calitate/pret.

Usa include un sistem ingropat de inchidere produs de firma Mauer Olanda. Sistemul de inchidere al usii metalice blindate Next Cehia are 16 puncte de siguranta fiind dotata cu un sild blindat antiefractie cu pastila de protectie pentru cilindru si un cilindru Mauer Olanda antirupere si antigaurire cu 5 chei cu amprenta.

Caracteristici tehnice:

 • Usa cu agrement EN 1627, testata conform normelor europene
 • Cele mai solide usi metalice de pe piata din aceasta categorie pentru exterior
 • Finisare exterioara cu panouri din MDF (la exterior se folosesc panouri HDEX)
 • Schelet din otel cu cadru din otel si ramforsari pe toata suprafata usii
 • Rezistenta la foc – (30 minute) EI 30, EW 30*
 • Garnituri de etansare impotriva curentilor de aer
 • Izolare fonica 42 dB
 • Izolare eoliana – clasa 3
 • Sistem ingropat de inchidere Mauer Olanda cu 16 puncte de siguranta pe ambele laturi ale usii metalice blindate

Cea mai ieftina usa metalica din clasa ei de securitate!

Va putem ajuta?