Uși de exterior moderne sigure și antiefracție de calitate premium – cea mai bună opțiune de pe piață

Trăim vremuri, în care trebuie să fim atenți la siguranța casei noastre și ar trebui să fim interesați să achiziționăm uși exterioare robuste și sigure cu un grad ridicat de protecție la efracție.

Ușa de intrare în casă trebuie să ne protejeze de zgomot, frig, precum și de hoți.

Cea mai bună soluție pentru a asigura o casă este ușa de exterior de siguranță, cu un nivel ridicat de rezistență și care rezistă la încercările de atac ale spărgătorilor de locuință.

Uși metalice exterior apartament și casă cu transport și montaj

Uși de intrare moderne cu finisaje la comandă

În majoritatea cazurilor, aceste uși sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi oțelul sau tabla zincată cu grosime de minim 1.5 mm. Multe dintre uși pot fi întărite sau ramforsate cu plăci din tablă suplimentară pe zona încuietorilor care le sporește rezistenșa la forța mecanică.

Datorită tehnologiilor avansate de securitate, ușile exterior antiefracție de calitate sunt construite astfel încât să poate fi deschide doar de proprietari sau persoane autorizate.

Aceste uși vin în standard foarte bine echipate, dar pot fi echipate cu yale inteligente care se pot acționa din telefonul mobil sau cu tastatură cu cod care poate fi accesată doar de persoana autorizată.

usa metalica apartament

Ușile de exterior moderne, pot fi customizate cu diferite finisaje alese de client, astfel încât ușa de intrare să fie integrată în designul arhitectural al casei sau apartamentului.

Aceste modele de uși de exterior sigure și de calitate sunt soluția perfectă pentru orice vilă, apartament sau instituție comercială, oferind protecție maximă împotriva accesului neautorizat.

Dacă ești în căutarea unei uși de exterior robuste, rezistente și sigure pentru a-ți proteja casa, familia și bunurile, atunci nu ezita să ne scrii pentru a solicita o ofertă de preț.

NOU! Yală Inteligentă WiFi Adaptabilă pe Ușile Existente

Încuietoare Smart Wifi deschidere cu telefonul mobil, comezi vocale Google Home, Alexa. Posibilitate de deschidere cu cod și comandă de la distanță prin conectare la internet!
NOU!!!

TESTARE UȘI ANTIEFRACȚIE RC3 ȘI RC4 (VIDEO)

LA CE TREBUIE SĂ FIM ATENȚI CÂND CUMPĂRĂM O UȘĂ DE INTRARE?

  1. Izolarea fonică care reprezintă nivelul de zgomot care trece prin ușă. Această caracteristică a ușii este foarte importantă pentru cei care locuiesc în blocuri cu mai multe apartament sau au o ușă de casă care dă într-o stradă aglomerată
  2. Coeficientul de transfer termic, așa numitele uși cu rupere termică. Această valoare trebuie să fie cât mai mică și este foarte importantă pentru ușile exterioare care sunt supuse la condițiile meteo, cum ar fi ploaia, ninsoarea, soarele etc. O ușă de intrare cu o izolare termică bună trebuie să aibă un coeficient termic de minim 1.2, iar ideal ar fi sub 1. Ușile exterioare care izolează bine termic previn prevenirea condensului atunci când există diferențe mari de temperatură între exterior și interior. Popular sunt denumite uși anticondens. 
  3. Încuietorile ușii de intrare sunt foarte importante în special pentru securitatea locuinței și protejarea bunurilor și a familiei. Un al doilea aspect al yalelor ușii de exterior îl reprezintă fiabilitatea butucilor, broaștelor și a încuietorilor montate pe ușă. În situația în care se strică este foarte important să găsim piese de schimb. 
  4. Rezistența la efracție a ușii metalice. Ușile de intrare certificate antiefracție se supun normelor europene în vigoare stipulate prin normativul EN1627/1630, iar clasificările sunt clasa RC2, RC3 și RC4 de securitate, conform și legii 333/2003 din România

 

Alți clienți au fost interesați și de:

Doriti o oferta de pret personalizata?

Uși metalice exterior apartament și case certificate antiefracție. Uși metalice blindate.

Colecția de uși exterioare Waldeck este recunoscută pentru securitate, izolare termică și fonică. Ușile Waldeck sunt pretabile pentru case, vile, apartament, instituții publice și private. Ușile metalice exterioare sunt certificate conform normelor europene EN1627 și EN1630, stipulate și de legea din România prin legea 333/2003.

Ușile Waldeck fac diferența. Comercializăm uși de exterior pe comandă. Uși apartament și casă. Executăm uși duble la cererea clientului. Toate ușile de intrare sunt izolate fonic și termic cu vată minerală bazaltică ignifugă. Sisteme de închidere cu care sunt echipate ușile metalice de intrare sunt de cea mai bună calitate, certificate antiefracție și importate de la firme prestigioase: Ikon AG, Geze GmbH,Basi GmbH sau Keso Elveția, majoritatea parte a concernului Assa Abloy.  

Prin fiabilitatea și calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, firma Waldeck vine în întâmpinarea celor mai înalte standarde de calitate. Avem servicii gratuite de consultanță și analiză individuală pentru fiecare client. Gama de uși exterioare îndeplinește toate exigențele clienților și cele mai sofisticate gusturi.

Detalii la telefon: +40.722.314.441

Va putem ajuta?