Usi metalice

Uși metalice exterior apartament și case

Montaj și transport uși intrare. Măsurători uși la domiciliul clientului

usa metalica apartament

Modele uși metalice apartament. Siguranța locuinței garantată. Asigurăm montaj uși

usa apartament next cehia

Uși Apartament (click)

Uși personalizate și pe comandă. Dimensiuni atipice. Măsurători uși

usi exterior cu geam

Uși Exterior Vilă/Casă (click)

Uși cu suprafețe rezistente la intemperii. Coeficient de transfer termic. Uși din tablă zincată

TESTARE UȘI ANTIEFRACȚIE RC3 ȘI RC4 (VIDEO)

Ce este important pentru a face o alegere corectă pentru ușa de intrare?

  1. Izolarea fonică care reprezintă nivelul de zgomot care trece prin ușă. Această caracteristică a ușii este foarte importantă pentru cei care locuiesc în blocuri cu mai multe apartament sau au o ușă de casă care dă într-o stradă aglomerată
  2. Coeficientul de transfer termic, așa numitele uși cu rupere termică. Această valoare trebuie să fie cât mai mică și este foarte importantă pentru ușile exterioare care sunt supuse la condițiile meteo, cum ar fi ploaia, ninsoarea, soarele etc. O ușă de intrare cu o izolare termică bună trebuie să aibă un coeficient termic de minim 1.2, iar ideal ar fi sub 1. Ușile exterioare care izolează bine termic previn prevenirea condensului atunci când există diferențe mari de temperatură între exterior și interior. Popular sunt denumite uși anticondens. 
  3. Încuietorile ușii de intrare sunt foarte importante în special pentru securitatea locuinței și protejarea bunurilor și a familiei. Un al doilea aspect al yalelor ușii de exterior îl reprezintă fiabilitatea butucilor, broaștelor și a încuietorilor montate pe ușă. În situația în care se strică este foarte important să găsim piese de schimb. 
  4. Rezistența la efracție a ușii metalice. Ușile de intrare certificate antiefracție se supun normelor europene în vigoare stipulate prin normativul EN1627/1630, iar clasificările sunt clasa RC2, RC3 și RC4 de securitate, conform și legii 333/2003 din România

 

 

 

Alți clienți au fost interesați și de:

usa multifunctionala

Uși Multifuncționale

Uși tehnice, uși oțel cu livrare din stoc

Uși Antifoc

Uși rezistente la foc 60, 90 și 120 minute certificate ISU

usa ala adapost civil ume

Uși ALA

Uși și obloane metalice etanșe pentru adăposturi protecție civilă

Vizor digital

Vizor digital pentru uși exterior. Se montează pe orice ușă existentă

Parteneri

Uși antiefracție și încuietori rezistente la atacurile manuale

Doriti o oferta de pret personalizata?

Uși metalice exterior apartament și case certificate antiefracție. Uși metalice blindate.

Colecția de uși exterioare Waldeck este recunoscută pentru securitate, izolare termică și fonică. Ușile Waldeck sunt pretabile pentru case, vile, apartament, instituții publice și private. Ușile metalice exterioare sunt certificate conform normelor europene EN1627 și EN1630, stipulate și de legea din România prin legea 333/2003.

Ușile Waldeck fac diferența. Comercializăm uși de exterior pe comandă. Uși apartament și casă. Executăm uși duble la cererea clientului. Toate ușile de intrare sunt izolate fonic și termic cu vată minerală bazaltică ignifugă. Sisteme de închidere cu care sunt echipate ușile metalice de intrare sunt de cea mai bună calitate, certificate antiefracție și importate de la firme prestigioase: Ikon AG, Geze GmbH,Basi GmbH sau Keso Elveția, majoritatea parte a concernului Assa Abloy.  

Prin fiabilitatea și calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim, firma Waldeck vine în întâmpinarea celor mai înalte standarde de calitate. Avem servicii gratuite de consultanță și analiză individuală pentru fiecare client. Gama de uși exterioare îndeplinește toate exigențele clienților și cele mai sofisticate gusturi.

Detalii laa telefon: +40.722.314.441

Va putem ajuta?