Uncategorized

Uși metalice atipice (non-standard) pentru apartamente și case/vile

Uși executate pe comandă la dimensiunile solicitate de client

Dimensiuni standard vs. necesitatea ușilor pe comandă

Majoritatea producătorilor de uși oferă opțiuni cu dimensiuni standard pentru apartamente și case. În mod obișnuit, acestea variază în lățime de la 860, 880 (cea mai întâlnită) până la 980 mm, iar înălțimea standard este între 2020 și 2050 mm. Aceste mărimi sunt concepute pentru a se potrivi celor mai comune dimensiuni ale golurilor de ușă din construcțiile rezidențiale.

Cu toate acestea, nu toate deschiderile pentru uși se încadrează în aceste dimensiuni standard. Problemele de construcție sau particularitățile arhitecturale pot conduce la necesitatea ușilor personalizate, mai ales când dimensiunile golului nu corespund cu cele standard disponibile pe piață. În astfel de cazuri, ușile de intrare trebuie să fie executate pe comandă pentru a se potrivi perfect.

Vezi Gama de Uși la Comandă

Orice dimensiune de ușă, orice culoare, uși de exterior simple și duble

Soluția Waldeck: Uși de intrare personalizate

Waldeck răspunde acestei nevoi prin oferirea de uși de intrare executate la comandă, adaptabile oricăror dimensiuni solicitate de client. Fie că este vorba despre uși simple sau duble, pentru apartamente sau case, opțiunile personalizate sunt disponibile pentru a satisface orice cerință specifică.

Producătorii parteneri ai Waldeck sunt specializați în realizarea ușilor atipice sau non-standard, adaptabile atât în lățime cât și în înălțime. Astfel, indiferent de dimensiunea neobișnuită a golului de ușă, se poate găsi o soluție fără a fi necesară modificarea structurii clădirii. De exemplu, pentru un gol de 860 x 2010 mm, care nu se potrivește cu dimensiunile standard de 880 x 2020 mm, Waldeck poate executa o ușă cu dimensiunile de 840 x 1990 mm, evitând astfel necesitatea de a modifica zidăria sau alte elemente structurale.

Optând pentru uși executate la comandă, clienții pot evita inconveniențele legate de modificările structurale ale locuinței și pot beneficia de soluții personalizate care să se potrivească perfect nevoilor și esteticii dorite. Waldeck se angajează să ofere uși de intrare de înaltă calitate, personalizate pentru a se potrivi oricărei dimensiuni și preferințe specifice, asigurând astfel că fiecare client poate avea exact ușa de care are nevoie.

Producătorii noștri execută uși atipice / non-standard pe orice dimensiune. Ușa poate fi atipică pe lățime sau pe înălțime. De exemplu, dacă avem un gol de 860 x 2010 mm nu avem cum să achiziționăm o ușă care se comercializează standard de 880 x 2020 mm, deoarece ar însemna să modificăm zidul prin spargere, iar de cele mai multe ori deasupra ușii există grindă de beton care conform legii nu poate fi spartă. În această situație, trebuie să cumpărăm o ușă care să fie compatibilă cu golul existent, iar dimensiunea de execuție a ușii este de 840 x 1990 mm (gol de 860 x 2010 mm).

Executăm uși pe orice dimensiune, atât pe înălțime, cât și pe lățime. Pentru solicitare ofertă, ne puteți scrie pe office@waldeck.ro. 

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat