Uncategorized

Încuietori pentru ușa de intrare de calitate și siguranță

Încuietori pentru ușa de intrare de calitate și siguranță

sistem cu cartela tedee

De ce nu trebuie să trecem cu vederea importanța încuietorilor de pe ușa de intrare?

Nu exagerăm atunci când spumen că ușa exterioară este una dintre cele mai importante componente ale unei case.

Cu toate acestea, foarte mulți comercianți de uși metalice de intrare vând uși bune sau cu aspect estetic plăcut, dar cu sisteme de închidere de proastă calitate.

Această alegere are de cele mai multe ori o durată de viață scurtă, deoarece încuietorile de pe ușă sunt primele care se strică.

 

Încuietorile ieftine pentru ușa de intare nu sunt o soluție

Pe piață, foarte multe magazine vând încuietori de calitate proastă care afectează negativ securitatea casei dvs., precum și estetica și funcționalitatea ușii de exterior

O broască de proastă calitate poate deveni un coșmar, deoarece cheia rămâne des blocată în broască sau mâneru iese cu ușurință din șuruburi.

Mai mult, siguranța bunurilor, familiei și a casei tale depinde foarte mult de calitatea încuietorilor care sunt montate pe ușa de intrare în casă sau apartament.

Yalele de proastă calitate vă pot expune riscului unei spargeri, deoarece sunt executate din materiale moi și pot fi deschise cu ușurință.

De ce este important să alegeți încuietorile potrivite pentru ușa de exterior?

Siguranță și securitate

În majoritatea cazurilor, hoții intră în casă prin spargerea ușii principale. Atacurile se fac direct asupra yalelor și butucilor montați pe ușă.

Yalele ușii de exterior trebuie să fie suficient de sofisticate încât să nu fie ușor de deschis sau spargerea lor să necesite mult zgomot și timp.

Încuietorile de calitate bună sunt din oțel sau aliaje rezistente la găurire și smulgere.

Încuietori uși de exterior estetice și  cu stil

O ușă de intrare frumoasă trebuie să aibă componentele de feronerie pe măsură.

Yale uși intrare durabile și utilizabile

Ușile frumoase pot fi inutile dacă calitatea încuietorilor este slabă. Ușile de exterior sunt folosite excesiv și yalele se deteriorează cel mai repede. Este foarte important să alegeți încuietorile de cea mai bună calitate și durabilitate, astfel încât ușa dvs. să nu se strice o lungă perioadă de timp. Încuietorile, yalele, mânerele și broaștele unei uși de intrare trebuie să fie alese cu mare atenție.

Service în perioada de post-garanție a încuietorilor ușii de exterior

Un alt element important este găsirea pe piață a pieselor de schimb în cazul în care yalele de pe ușa de intrare se deteriorează. Ideal ar fi să cumpărați încuietori din uniunea europeană sau din țări care au standarde și dimensiuni stat pentru a nu a avea probleme în cazul în care doriți să le schimbați.

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat