Uncategorized

Ghid Video Montaj Folie Geam Acasă

Ghid Video Montaj Folie Geam Acasă

montaj folie geam material video tutorial

Cum montăm singuri folie geam antiefracție sau cu protecție solară? (video)

Montajul foliei pe geam termopan la domiciliu

Există clienți care au suprafețe mici de geam, iar firmele care aplică pe geamuri folie solară sau antiefracție solicită destul de mulți bani, deoarece în costurile de montaj intră transportul, combustibilul, timpul de aplicare și montajul propriu zis. 

Ghid de Instalare la Domiciliu a Foliei pentru Geamuri Termopan

Mulți proprietari de locuințe se confruntă cu costuri ridicate atunci când apelează la servicii profesionale pentru aplicarea foliei de protecție solară sau antiefracție pe ferestrele lor. Aceste costuri pot include transportul, combustibilul și manopera. Din fericire, pentru cei care au doar câteva ferestre de acoperit, instalarea foliei se poate realiza și în regim DIY (Do It Yourself), economisind astfel semnificativ.

Cum Să Montați Folie Antiefracție sau de Protecție Solară Acasă

Foliile pentru ferestre se vând la metru pătrat, având o lățime standard de 1.524 m. Este esențial să măsurați corect dimensiunile ferestrelor (lățimea și înălțimea) pentru a calcula cantitatea de folie necesară pentru proiectul dvs.

Instrucțiuni pentru Aplicarea Foliei de Protecție Solară Acasă

Pentru a asigura o aplicare reușită a foliei pe ferestrele termopan, urmați pașii descriși mai jos, eliminând astfel necesitatea angajării unor profesioniști.

  1. Pregătirea Suprafeței: Primul și cel mai important pas este să spălați bine geamurile. Orice particule rămase între folie și geam pot afecta aderența și aspectul final. Prin urmare, curățați minuțios ferestrele și orice suprafață din sticlă înainte de aplicare.

  2. Despărțirea Foliei de Suport: Folia este livrată pe un suport din plastic. Pentru a o separa, atașați două bucăți de bandă adezivă la un colț al foliei și trageți în direcții opuse pentru a desprinde folia de suport. Este crucial ca partea care era atașată de suport (cu adeziv încorporat) să fie aplicată pe fereastră, deoarece adezivul se activează la contactul cu apa.

  3. Umidificarea Suprafețelor: Utilizați un pulverizator pentru a umezi generos atât geamurile cât și folia. Această etapă facilitează aplicarea foliei și ajustarea poziției acesteia pe geam.

  4. Aplicarea Foliei: Așezați cu grijă folia pe geam, începând de la un colț și avansând spre celelalte părți pentru a evita formarea bulelor de aer.

  5. Îndepărtarea Apei: Folosind o spatulă, îndepărtați apa dintre geam și folie, împingând-o către margini. Acest proces ajută la aderența optimă a foliei și elimină bulele de aer.

Prin urmarea acestor instrucțiuni, puteți instala eficient și economic folie de protecție solară sau antiefracție pe ferestrele dvs., fără a avea nevoie de servicii profesionale costisitoare.

GAMA FOLII GEAM

Folie geam antiefracție, de protecție solară și privacy

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat