Uși Antiefracție Apartament, Uși Exterior Casă/Vilă

Diferența dintre ușa blindată și o ușă metalică – Ce să știi înainte de a lua o decizie de securitate

Diferența dintre ușa blindată și o ușă metalică – Ce să știi înainte de a lua o decizie de securitate

usi antiefractie detaliu incuietori si toc

Ușile blindate - Cum funcționează și cum să alegi cea mai bună opțiune pentru securitatea casei tale

Ușile blindate sunt o opțiune excelentă pentru a spori securitatea locuinței. Ele sunt construite pentru a oferi o protecție mai mare decât ușile metalice standard, fiind testate să reziste la diverse forme de atac. Structura lor metalică este întărită cu ramforsări orizontale și verticale, iar în interior există un strat de izolație. Ușile blindate sunt disponibile în diferite culori și modele, iar designul lor este personalizabil, astfel încât să fie dificil de determinat vizual dacă sunt sau nu uși blindate.

Principala caracteristică a ușilor blindate este securitatea, care poate fi evaluată prin diverse cifre și sisteme de certificare. Centrul Național de Prevenire și Protecție certifică calitatea ușilor prin intermediul codului A2P BP, urmat de un număr între 1 și 3, în timp ce încuietorile sunt evaluate prin sistemul A2P, cu una până la trei stele. Cu cât numerele sunt mai mari, cu atât ușa rezistă mai mult la o tentativă de spargere. Regulamentul european UNI ENV 1627 estimează și rezistența la efracție a ușilor blindate, clasa 3 și mai sus fiind considerate a fi cu o rezistență bună la tentativele de efracție.

Cu toate acestea, dezavantajul principal al ușilor blindate rămâne prețul lor, care poate fi destul de ridicat. Cu toate acestea, o ușă blindată poate fi o modalitate excelentă de a întări izolarea termică și fonică a casei tale, oferind un câștig semnificativ în acest sens.

Înainte de a achiziționa o ușă blindată, este important să se țină cont de sistemele de certificare și de marcajul care atestă clasa de încadrare și testare la efracție. Recomandăm să solicitați cel puțin o certificare clasa RC2, pentru a fi siguri că achiziționați o unitate ușă de calitate superioară..

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat