yala smart usa intrare

Yală Smart. E timpul să renunți la chei și să controlezi ușa de la distanță.

Yala Smart pentru ușa de intrare în casă este soluția modernă de securitate. Această încuietoare inteligentă îți va oferi controlul pe care îl dorești și te va ajuta să poți să-ți supraveghezi casa de la distanță.

Încuietoarea smart se conectează Wi-Fi și îți permite cu ajutorul bridge-ului să ai controlul asupra personelor care accesează ușa ta de la casă. Controlul ușii de intrare se face din aplicația instalată pe telefonul tău mobil.

Yala Smart poate fi comandată prin Google Assistant sau Amazon Alexa.

Suplimentar, se poate achiziționa tastatură care se montează în exterior și îți permite accesul cu cod.

Bridge-ul îți permite setarea comenzilor de la distanță, chiar și atunci când te afli în vacanță sau departe de casă.

Această yală este compatibilă cu orice cilindru european aflat pe o ușă de exterior, fără a fi necesare modificări asupra ușii sau încuietorilor existente.

butuc wireless

Caracteristici yală inteligentă compatibilă cu orice ușă de intrare

În variantă standard yala vine cu un adaptor și se montează pe orice cilindru existent pe ușa de intrare, iar controlul se face din aplicația instalată pe telefonul mobil.

Are un acumulator care are o durată de folosință de până la 1 an de zile, calcul făcut la o medie de 8-10 deschideri pe zi.

Instalarea produsului nu necesită nicio modificare pe ușile existente.

Suplimentar se poate comanda tastatură pentru accesul în locuință pe baza unui cod și a unui bridge care permite conectarea prin bluetooth și controlul yalei de la distanță.

Este o soluție excelentă pentru cei care au apartament în chirie, deoarece ușa poate fi închisă sau deschisă de la distanță, chiar și atunci când sunteți plecați din localitate.

Acumulatorul se încarcă cu cablu Usb cu un adaptor normal.

incuietoare smart usa exterior

Cum se instalează încuietoarea inteligentă pe ușa de intrare în locuință?

Doriti o oferta de pret personalizata?

Asigurăm consultanță și montaj încuietori inteligente și clasice pe orice ușă de exterior

Oferim servicii de montaj pentru cilindrii, yale, amortizoare, încuietori inteligente pe orice ușă de intrare. Detalii la numerele de telefon 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro
Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?