Uși Antiefracție Apartament

Diferența esențială: Uși metalice blindate vs. Uși metalice antiefracție

Diferența esențială: Uși metalice blindate vs. Uși metalice antiefracție

usi metalice versus usi blindate

Usi metalice blindate versus Usi metalice antiefracție: Ce trebuie să știi

Structura și Materialul unei Usi Metalice

Usi metalice blindate sunt construite dintr-o tablă mai groasă și sunt întărite cu ramforsări de grosime mai mare pe toată suprafața ușii, oferind o rezistență superioară. Pe de altă parte, usile metalice antiefracție utilizează o tablă mai subțire și au ramforsări standard, fiind totuși o opțiune solidă pentru securitate.

usa exterior antiefractie rc3 culoare neagra

Tocul unei Usi Metalice

Tocurile usilor metalice blindate sunt realizate din tablă de minim 2 mm grosime sau vin cu pre-toc și toc, ceea ce le oferă o structură robustă.

În contrast, tocurile usilor metalice antiefracție sunt fabricate din tablă de 1.5 mm, sugerând o diferență în ceea ce privește durabilitatea și rezistența.

Balamalele unei Usi Metalice

Atât usile metalice blindate, cât și cele antiefracție sunt echipate cu balamale pe rulment cu reglare 3D, însă ușile blindate vin standard cu 3 balamale, adaptate greutății mai mari a ușii.

usa de exterior izolata cu geam gri antracit
usa metalica blindata Next culoare nuc

Tabla Usii

Usa metalică blindată se remarcă prin grosimea mai mare a tablei și numărul mai mare de ramforsări, comparativ cu ușa antiefracție. Ambele tipuri de uși au însă ramforsări în zonele vulnerabile, inclusiv pe zona yalelor.

Încuietorile și Bolturile

Securitatea nu este determinată neapărat de numărul de bolturi sau încuietori, ci de complexitatea și independența lor. Usile metalice blindate beneficiază de elemente de protecție mai avansate ale încuietorii, în timp ce ușile antiefracție oferă totuși un nivel bun de securitate cu încuietori din oțel certificate.

Cilindrul/ Butucul Usii Metalice

Punctul cheie al securității ușii este cilindrul, cu cât este mai sofisticat, cu atât ușa este mai rezistentă la atacuri. Ambele tipuri de uși sunt echipate cu cilindri rezistenți la găurire și rupere.

Alegerea Potrivită

Alegerea între o usă metalică blindată și una antiefracție depinde de nevoile specifice și buget. Ușa blindată oferă o securitate superioară la un cost mai ridicat, în timp ce ușa antiefracție este mai accesibilă și mai ușor de instalat, oferind totuși o protecție eficientă.

articole

Coș de cumpărături
Sign in

Nu ai încă cont?

Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat