Butuci cu aceiași cheie

Butucii cu aceeași cheie și sistemele de închidere Master Key sunt soluții eficiente și flexibile pentru securizarea diferitelor tipuri de uși, ferestre, cutii poștale sau porți. Acestea sunt produse în Germania și oferă prețuri deosebite în raport cu calitatea și funcționalitatea lor.

Yale cu cheie unică - O soluție eficientă pentru securitatea ușilor

Sistemele de închidere Master Key permit configurarea flexibilă în funcție de nevoile specifice. Modul de calcul ține cont de numărul de cilindri necesari pe fiecare ușă, iar cilindrii pot fi furnizați în diferite dimensiuni și cu diverse opțiuni, cum ar fi buton, jumătate de cilindru, lacăte etc. Acestea pot fi montate pe orice tip de ușă, fereastră, cutie poștală, poartă de fier sau ușă de garaj.

Sisteme de închidere Master Key produse în Germania la prețuri de excepție pentru securitate și acces flexibil

Master Key - o singură cheie pentru toate ușile

Unul dintre avantajele majore ale sistemului Master Key constă în posibilitatea de a utiliza o singură cheie pentru deschiderea tuturor cilindrilor în una sau mai multe locații. Astfel, o cheie unică poate oferi acces la mai multe încăperi sau facilități.

De asemenea, sistemele de închidere Master Key permit restricționarea sau permisiunea de acces în anumite încăperi prin intermediul unei chei speciale denumite cheie General Master Key.

Diferite opțiuni și configurații disponibile pentru sistemele Master Key

Există opțiuni diferite pentru sistemele Master Key, de la variante economice, în care cheia este copiabilă și sistemul nu conține elemente de securitate, până la sisteme avansate cu funcții de protecție antirupere, antigăurire și cheie patentată care nu poate fi copiată.

În cazul sistemelor Master Key patentate, copierea sau multiplicarea cheilor se realizează pe baza unui card de securitate. Aceste sisteme permit o extindere ulterioară și oferă peste 35.000 de variante de închidere.

Cheile patentate nu pot fi reproduse de punctele de copiere obișnuite, ci doar de către dealerii autorizați, iar cheile sunt protejate pe termen lung.

Utilizări și beneficii ale sistemelor de închidere Master Key în diverse medii

Cilindrii utilizați în sistemele Master Key pot fi fabricați în diferite variante, cum ar fi dublu cilindru, jumătate de cilindru, cilindru pentru lacăt sau cilindru yala aplicată.

Sistemele Master Key sunt extrem de utile în diverse medii, precum clădiri de birouri, hoteluri, pensiuni, fabrici, instituții publice sau locuințe private. Acestea reduc numărul de chei necesare și asigură un control eficient al accesului. De exemplu, o cheie unică, denumită General Master Key, poate deschide atât încăperile unei fabrici, cât și locuința personală.

Avantajele utilizării sistemelor Master Key și a butucilor cu cheie unică pentru securitate și control eficient al accesului

Acces facil și comod: 

Utilizarea unui sistem Master Key sau a butucilor cu cheie unică permite posesorului să aibă o singură cheie pentru a deschide multiple uși sau încăperi. Aceasta elimină nevoia de a avea mai multe chei și facilitează gestionarea accesului.

Simplificarea administrării: 

Cu un sistem Master Key sau butuci cu cheie unică, este mult mai ușor să gestionați accesul într-un spațiu. Poți oferi chei diferitelor persoane în funcție de nivelul lor de autorizare, fără a fi nevoie să le furnizezi chei separate pentru fiecare ușă.

Securitate îmbunătățită: 

Sistemele Master Key și butucii cu cheie unică sunt concepute pentru a oferi un nivel ridicat de securitate. Acestea pot include caracteristici precum tehnologii antifurt, rezistență la rupere sau duplicarea cheilor cu restricții speciale.

Flexibilitate și scalabilitate: 

Sistemele Master Key permit configurarea flexibilă în funcție de nevoile și cerințele specifice. Acestea pot fi extinse ulterior, pe măsură ce crește numărul de uși sau încăperi care necesită acces.

Controlul accesului: 

Prin intermediul unui sistem Master Key sau a butucilor cu cheie unică, poți restricționa sau permite accesul în anumite încăperi. Acest nivel de control este util în clădiri de birouri, hoteluri, instituții publice sau orice alt mediu unde este necesară gestionarea accesului.

Economie de timp și efort: 

Utilizarea unui sistem Master Key sau a butucilor cu cheie unică reduce timpul și efortul necesare pentru a găsi cheia potrivită pentru fiecare ușă sau încăpere. Acest lucru poate fi deosebit de util în situații de urgență sau când este necesar un acces rapid și eficient.

Waldeck Trading execută planul și configurația sistemului Master Key gratuit și acordă consultanță pentru alegerea sistemului potrivit

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?