Butuci cu aceiași cheie

Yale cu cheie unică

Sisteme de închidere Master Key produse în Germania la prețuri de excepție

Master Key - o singură cheie pentru toate ușile

Sistemele de închidere master key sunt produse în Germania și permit realizarea oricărei configurații la prețuri de excepție. Modul calcul ține cont de numarul de cilindri per usă. Cilindrii pot fi livrați în orice dimensiune, cu buton, jumătate de cilindru, lacăte ect. Sistemul master key poate fi montat pe orice tip de usă, fereastre, cutii postale, porți din fier sau uși de garaj. Sistemul master key permite folosirea unei chei unice pentru deschiderea tuturor cilindrilor  într-una sau mai multe locații. 

Sistemele de închidere master key,  permit restricționarea sau permisiunea în anumite încăperi, prin folosirea unei chei cu acces unic, denumită cheie General Master Key. 

Există varianta de sistem Master Key economică, unde cheia este copiabilă și sistemul nu conține elemente de securitate și sisteme Master Key cu funcții antirupere, antigărurire și cheie patentată care nu poate fi copiată. La sistemele master key patentate, copierea sau multiplicarea cheilor se face pe baza unui card de securitate. 

Sistemul master key poate fi extins si ulterior și permite peste 35.000 de variante de închidere. Cheia patentată, nu poate fi reprodusă de key-pointurile existente. Reproducerea se face doar de către dealerii autorizati, cheile fiind protejate pe perioade foarte lungi de timp.

Cilindrii folosiți în sistemele master key se pot realiza în orice variantă: dublu cilindru, jumătate de cilinddru, cilindru pentru lacăt sau cilindru yala aplicată. 

Sistemele Master Key evită folosirea unui numar mare de chei și sunt extrem de utile în clădirile de birouri, hoteluri, pensiuni, fabrici, instituții publice sau locuințe private. . De exemplu o cheie unică, General Master Key, poate deschide atât încăperile unei fabrici, cât ți locuința personală. 

Sistem Master Key – Varianta cu patent (cheia nu se poate copia). Cilindrii sunt produși în fabrica din Germania și se pot adapta pe orice tip de ușă. 

Waldeck Trading execută planul și configurația sistemului Master Key gratuit și acordă consultanță pentru alegerea sistemului potrivit

Alți clienți au fost interesați și de:

Va putem ajuta?