Usi agrementate antiefractie metalica WDK 100% Secure

Ușile agrementate sunt cele care au în dotare sisteme de siguranță testate antiefracție în conformitate cu normele europene în vigoare. Societatea noastră importă produse de la Ikon AG, parte a concernului Assa Abloy care au acreditare Vds (casele de asigurări din Germania – www.vds.de), IKS (Inițiativa pentru securitate din Germania) și sunt certificate de Poliția din România.

Încuietorile Ikon se pot monta pe oricare din ușile pe care le comercializăm. Yalele sunt testate și realizate din oțeluri de duritate mare care au fost supuse la tratament termice pentru a atinge cel mai înalt grad de duritate. În urma încercărilor, produsele Ikon au fost clasificate ca produse de rezistență maximă, durabilitate, funcționabilitate și fiabilitate.

Prin aplicarea pe ușa de intrare a șildului S403 și a pastilei suplimentare pentru protecția yalei, ușa exterioară este asigurată și protejată.

Toate ușile noastre se pot customiza și adăuga yalele produse de firma Ikon Assa Abloy. Pentru gama noastră de uși de exterior pentru apartament și casă, accesați linkul de mai jos: 

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?