Usi agrementate antiefractie metalica WDK 100% Secure

Usi agrementate antiefractie metalica WDK 100% Secure

Usi agrementate echipata cu sisteme antiefractie IKON Germania, acreditare Vds (casele de asigurari Germania – www.vds.de ), IKS ( Initiativa pentru securitate din Germania), certificat de Politia Romana.

Incuietorile robuste turnate in masa sunt realizate din oteluri speciale care au fost supuse la tratamente termice si tehnologice pentru a atinge cel mai inalt grad de duritate. In urma tuturor testelor efectuate de diferite institutii de specialitate internationale, produsele Ikon au iesit in parametrii maximi de rezistenta, de durabilitate, functionalitate si fiabilitate.

Prin introducerea sildului Ikon S403 si a pastilei suplimentare de protectie pentru yala, ambii Cilindri sunt protejati in mod direct. Cilindrul W10, prin sistemul longitudinal anti-rupere, face imposibila orice forma de atac. Bara transversala asigura partile laterale ale usii prin introducerea in toc a bolturilor din otel masiv.

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro