Uși antiefracție rezistente la atacurile armate/uși antiglonț agrement tehnic conform EN 1522

Ușile blindate antiglonț au o grosime de 70 mm. Ușile sunt certificate conform EN 1522 și se pretează în orice locație unde se cere acest normativ de securitate. Blindajul se află pe ambele părți, fiind realizat din oțel. Ușile antiglonț se pot monta la exterior sau interior, având diferite finisaje: panouri laminate din MDF, panouri din oțel inox, panouri din lemn masiv de stejar, fibră rezistentă la intemperii HDEX sau panouri profilate vopsite RAL. 

Ușile rezistente la atacurile armate sunt izolate la interior cu vată minerală bazaltică, ce conferă izolația termică și fonică a ușilor blindate. Totodată, aceste uși sunt și rezistente la foc 45 de minute. Sistemul de închidere îngropat este robust și rezistent la efracție, închiderea fiind în 19 bolțuri din oțel. 

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro