Ușă metalică cu încuietoare Multipunct în 16 direcții

Ușa de exterior de siguranță este echipată cu încuietoare antiefracție cu închidere în 16 direcții (8 bolțuri active + 8 bolțuri de securitate pe partea cu balamalele). Încuietoarea este produsă de firma Nemef Olanda și oferă o rezistentă sporită la efracție. Ușa este testată conform normelor europene în vigoare și are clasa de rezistență 4 în conformitate cu legislația din România, legea 333/2003 stipulate de normele europene EN1627.

Închiderea ușii de intrare se face pe ambele laturi cu bolțuri masive din oțel cu diametrul de 12 mm.

Ușa are în dotare un vizor perfiferic care permite vizualizarea în exterior la 180 de grade.

În interior ușa metalică este ramforsată pe toată suprafața și are o umplutură din vată minerală ignifugă care conferă ușii de intrare o bună izolație termică și fonică. Tocul metalic este realizat din tablă de 2 mm și este prevăzut cu garnituri de etanșare împotriva curenților de aer.

Finisajul ușilor de intrare se face prin aplicarea a două panouri din MDF laminat antivandalism într-o gamă de peste 30 de nuanțe de furnir. Dimensiunea standard a ușilor este de 880 x 2000 mm (gol necesar de montaj 900 x 2030 mm) și 980 x 2050 mm (gol necesar de montaj 1000 x 2070 mm).

Producătorul din Cehia poate executa uși atipice pe orice dimensiune, fie că sunt uși simple într-un canat sau uși duble pentru casă sau vilă.

Detalii constructive ușă intrare:

  • tablă de 2 mm
  • vată minerală rezistentă la foc de 5 cm
  • masă de ansamblu 100 kg
  • indice de izolare la zgomot 42 dB
  • limită de rezistență la foc 30 minute

Pe ușa de intrare cu închidere multipunct se poate monta și o încuietoare aplicată Ikon sau Basi, ambele produse în Germania. A doua încuietoare pe ușă sporește gradul de rezistență al ușii la atacurile hoților.

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?