Usa metalica SAFE MULTIPUNCT

Ușă metalică antiefracție SAFE MULTIPUNCT

Ușă metalică antiefractie echipată cu sistem de închidere pe 3 direcții Serrature Italia (închidere 4 bolțuri în lateral, sus și jos) cu cheie tip safe (asemanatoare cu cheile de la casele de bani).

Sistemul de închidere Serrature Italia este realizat din oțel de cea mai bună calitate, oferind o rezistență sporită la efracție. Usa testata conf. normelor europene, conf. EN 1627 si EN 1630, agreate și de Poliția din România în conformitate cu legea privind protecția bunurilor și persoanelor nr. 333/2010.

UȘa se închide lateral, sus si jos – 4 bolțuri robuste din oțel intră în lateral în tocul, 1 bolț intră în partea de sus a tocului și 1 bolț intră jos.

Vizorul din dotare este cu vedere periferică și permite vizualizarea la un unghi mare.

Ușile  metalice Safe Multipunct sunt agrementate, antiefractie clasa 3. Interiorul blatului de usa este plin cu spumă poliuretanică, ceea ce asigură o foarte buna izolație fonica si termica . Tocul metalic este prevăzut cu garnituri de etanșare din cauciuc care protejează împortriva curenților de aer.

Ușile metalice de apartament pot fi finisate cu autocolant sau vopsite RAL se pot realiza în dimensiunea standard de 880 x 2050 mm sau în orice altă dimensiune, în funcție de golul clientului. Pot fi uși intr-un canat sau în două canate (uși duble). 

CARACTERISTICI TEHNICE

  • Grosimea tablei este de 1, 5 mm
  • In interior este spuma poliuretanica de densitate mare introdusa sub presiune
  • Masa ansamblu usa standard 50kg
  • Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
  • Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
  • Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
  • Limita de rezistenta la foc 15 minute

Determinarea directiei de deschidere pentru usile metalice de intrare: 

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro