Usa metalica SAFE MULTIPUNCT PZ

Usa metalica antiefractie clasa 3 de securitate, echipata cu sistem de inchidere pe 3 directii Serrature Italia. Sistemul de inchidere multipunct este realizat din otel de cea mai buna calitate, oferind o rezistenta ridicata la formele uzuale de incercare de intrare prin efractie.

Usa metalica Safe Multipunct PZ este dotata cu cilindru Mauer Olanda cu 6 verturi, pini antigaurire, tija pentru rupere controlata si 5 chei cu amprenta. Usa metalica antiefractie are o rezistenta la spargere de cel putin 20 de minute la metodele uzuale folosite de infractori. Usa se inchide lateral cu patru bolturi, un bolt sus si  un bolt jos.

Usa metalica Safe Multipunct PZ are un vizor cu vedere periferica, ce permite vizualizarea la un unghi mare. Usile sunt agrementate, antiefractie conform normelor EN 1627 si EN 1630, agreate conform legii nr. 333/2003 si de Politia din Romania. Datorita interiorului plin cu spuma poliuretanica introdusa sub presiune, usa izoleaza foarte bine fonic si termic.

Este prevazuta cu garnituri de etansare pe toc. Usile se pot realiza in dimensiune standard de 880 x 2060 mm, fiind o dimensiune uzuala pentru apartamentele la bloc sau in orice alta dimensiune. Pot fi usi intr-un canat sau in doua canate. Finisajul poate fi cu folie autocolanta sau vopsite RAL.

CARACTERISTICI TEHNICE

  • Dimensiuni standard 2060×880
  • Masa ansamblu usa standard 50kg
  • Grosime tabla 1,5 mm
  • Usa plina cu spuma poliuretanica
  • Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
  • Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
  • Coeficient de transfer termic K=1.540 W/m2K
  • Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
  • Limita de rezistenta la foc 15 minute

Pe acest tip de usa se poate monta o yala suplimentara, aceasta fiind optionala. Modelele de yale suplimentare se pot vedea accesand linkurile de mai jos. 

Determinarea directiei de deschidere pentru usile metalice de intrare: 

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?