Ușă de intrare certificată antiefracție clasa RC3 conform EN 1627/1630

usa antiefractie clasa rc3

Izolare fonică

Cu un strat din vată bazaltică de 5 cm, ușa antiefracție de apartament are o izolare fonică de 39 dB. 

Tablă de 2 mm

Realizată din tablă zincată cu grosimea de 2 mm și panouri antivandalism. 

Yală 11 direcții

Încuietoare de siguranță în 16 direcții, cilindru antiefracție și mânere de protecție. 

Casa ta merită cel mai bun: Uși de exterior cu protecție sporită la efracție

Culori uși RC3
 • Finisaj atractiv: Ușa este finisată cu panouri din MDF în diferite nuanțe care imită furnirul din lemn, oferind un aspect estetic plăcut.
 • Încuietoare principală securizată: Ușa este echipată cu o încuietoare principală prevăzută cu un cilindru antigăurire, asigurând un nivel suplimentar de protecție împotriva tentativelor de spargere.
 • Zăvor suplimentar pentru închidere din interior: Ușa dispune de un zăvor suplimentar de la care poate fi închisă din interior, oferind un control mai mare asupra accesului în locuință.
 • Certificare antiefracție conform normelor europene: Ușa este certificată conform standardului EN 1627, având clasa RC3 antiefracție. Acest certificat atestă nivelul ridicat de securitate al ușii în fața tentativelor de intrare prin efracție.
 1.  

Investește în protecția casei tale: Uși de exterior cu nivel maxim de siguranță

ua de intrare in apartament
usa de exterior sigura
usa certificata rc3
usa certificata rc3

Ușă metalică antiefracție finisată cu panouri din MDF în diferite nuanțe care imită furnirul din lemn. Încuietoarea principală este prevăzută cu cilindru antigăurire și are un zăvor suplimentar de la care ușa poate fi închisă din interior. Ușa este certificată antiefracție, confom normelor europene având certificat EN 1627, clasa RC3 antiefracție. 

Ușile clasificate clasa 3 / clasa RC3 în conformitate cu standardul EN 1627 sunt caracterizate de următoarele aspecte:

 1. Certificare antiefracție: Aceste uși au obținut certificarea clasa 3 / clasa RC3 conform normelor europene EN 1627. Acest lucru atestă capacitatea lor de a rezista la tentativele de efracție, oferind un nivel înalt de securitate.

 2. Izolare fonică: Ușile prezintă o izolare fonică eficientă de 39 dB. Această caracteristică ajută la reducerea zgomotelor exterioare, oferind un mediu mai liniștit și confortabil în interiorul locuinței.

 3. Indice de izolare termică: Ușile clasificate clasa 3 / clasa RC3 au un indice de izolare termică de 1.5. Aceasta înseamnă că oferă o bună izolare termică, contribuind la menținerea temperaturii confortabile în interiorul casei și reducând pierderile de căldură.

 4. Toc din oțel zincat: Ușa este echipată cu un toc solid din oțel zincat, având o grosime de 1.5 mm. Acest material conferă rezistență și durabilitate ușii, protejând-o împotriva coroziunii și asigurând o durată lungă de viață. Tocul este acoperit cu vopsea polimerică, oferindu-i un aspect estetic plăcut și protecție suplimentară împotriva deteriorării.

Ușile sunt fabricate dintr-o tablă zincată cu o grosime de 1.5 mm și sunt întărite cu ramforsări blindate de 2 mm pe întreaga suprafață a ușii. Tocul metalic are o grosime de 2 mm. Atât foaia de ușă, cât și tocul sunt prevăzute cu garnituri de etanșare din fibră de sticlă, oferind o dublă etanșare eficientă împotriva curenților de aer.

Aceste garnituri din fibră de sticlă au o durată de viață mai mare în comparație cu cele din cauciuc, care se pot deteriora în timp. Tocul și pragul metalic sunt vopsite în câmp electrostatic cu o vopsea polimerică importată din Italia, asigurându-le o protecție durabilă și un aspect estetic de calitate.

Foaia de ușă este fixată în toc cu ajutorul a două balamale de înaltă calitate, proiectate să suporte încărcături de până la 120 kg pe metru pătrat per balama. Aceste balamale sunt reglabile în 3 direcții (3D), ceea ce permite ajustarea ușii în cazul în care aceasta se înclină în timp datorită ciclurilor repetate de închidere și deschidere.

broasca usa antiefractie
manere usa extrerior antiefractie
broasca usa de securitate

Caracteristici tehnice ușă antiefracție certificată clasa RC3

 1. Permeabilitate la aer – clasa 3: Ușa asigură o bună etanșeitate la aer, minimizând pierderile de căldură și protejând împotriva curenților de aer nedorit.

 2. Protecție la vânt – 3: Ușa este concepută pentru a rezista la forțele exercitate de vânt, oferind siguranță și stabilitate în condiții meteo severe.

 3. Prag metalic tratat antizgârieturi: Pragul metalic al ușii este special tratat pentru a rezista zgârieturilor și deteriorărilor cauzate de utilizare frecventă.

 4. Garnituri de etanșare din fibră de sticlă (dublă etanșare): Atât tocul, cât și foaia de ușă sunt echipate cu garnituri de etanșare din fibră de sticlă, asigurând o izolare termică și fonică eficientă. Această dublă etanșare contribuie la reducerea pierderilor de căldură și la protecția împotriva zgomotului și a curenților de aer.

 5. Panou interior și exterior din MDF de 10 mm: Ușa este prevăzută cu un panou interior realizat din placaj de fibră de densitate medie (MDF) cu o grosime de 10 mm, oferindu-i stabilitate și durabilitate.

 6. Vizor cu vedere periferică la 180 de grade: Ușa este echipată cu un vizor care oferă o vedere clară și largă la exterior, acoperind un unghi de 180 de grade.

 7. Pervaze decorative de mascare a tocului: Ușa are pervaze decorative care acoperă și estompează aspectul metalic al tocului, adăugând un element decorativ și estetic.

 8. Sistemul de închidere este produs de Cipierre Italia: Ușa utilizează un sistem de închidere de înaltă calitate, fabricat de Cipierre Italia, asigurând siguranță și protecție eficientă împotriva efracțiilor.

Alți clienți au fost interesați și de:

Ușă metalică intrare apartament cu încuietori antiefracție Germania certificată antiefracție RC3

Uși de exterior cu panouri din fibră din sticlă rezistente la intemperii cu coefiecient de izolare termică 0.8

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro
Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?