Ușă metalică apartament cu MDF

 

Ușă metalică de intrare apartament echipată cu sisteme de siguranță antiefracție testate. Încuietorile sunt realizate din oțel călit care nu se găuresc, rup sau smulg. Atât yalele, cât și ușa au o durată mare de viață și o bună fiabilitate și sunt rezistente la formele uzuale de încarcare de intrare prin efracție. Ușa metalică cu MDF are o rezistență de cel puțin 30 de minute la încercările de rupere sau găurire ale butucului, deformarea tocului sau smulgerea mânerelor de pe ușă.

Pentru clienții care nu doresc să schimbe ușa de la intrare, există produse de securitate importante din Germania care pot fi montate pe ușile de intrare existente. Avem o gamă variată de yale uși, butuci antiefracție, traversă pentru uși și mânere antiefracție. Toate sistemele de siguranță pentru uși sunt testate antiefracție în conformitatea cu legea uniunii europene. Încuietorile sunt confecționate din oțeluri speciale tratate termic, iar prin răcire și încălzire repetată acestea capătă o rezistență foarte mare la rupere, găurire sau îndoire. Puteți vedea gama noastră de yale pentru uși de intrare existente: 

Doriti o oferta de pret personalizata?

Asigurăm consultanță și montaj pentru încuietori de siguranță pentru uși existente

Oferim servicii de montaj sisteme antiefracție de închidere pentru uși de intrare metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticlă existente, deblocări, reparații. Ne deplasăm la domiciliu clientului pentru a vedea ușa existentă și a constata ce produse merg montate pe ea. Consultanță direct la client privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?