Ușa metalică antiefracție WDK2 cu sistem de încuietori germane

Protejează-ți casa împotriva infracțiunilor cu această ușă metalică antiefracție de înaltă calitate

Usa metalică antiefractie WDK2 este o soluție excelentă pentru a-ți proteja locuința împotriva spargerilor și intruziunilor. Cu un sistem de incuietori germane antiefractie, această ușă este realizată din otel de înaltă calitate, oferind o protecție excelentă împotriva încercărilor de efractie.

Această ușă are o rezistență de cel puțin 30 de minute la metodele uzuale de spargere, cum ar fi extractorul, ranga sau bormașina manuală de găurire. Ea este clasificată antiefractie clasa 3 de securitate, conform normelor europene EN 1627 și EN 1630, ceea ce înseamnă că oferă o protecție excelentă împotriva tentativelor de spargere.

Dacă îți dorești să îți protejezi casa împotriva infracțiunilor, usa metalică antiefractie WDK2 este o alegere excelentă. Cu un design elegant și funcțional, această ușă este perfectă pentru orice tip de locuință, oferind siguranța și protecția de care ai nevoie.

usi blindate apartament

Sistemul de închidere performant al ușii metalice antiefracție WDK2

Sistemul de închidere al ușii metalice antiefracție WDK2 este compus dintr-o broască ingropată cu inchidere multipunct, un maner blindat din oțel masiv cu pastilă de protecție pentru cilindru și un cilindru din oțel antigaurire, antirupere și cu cheie cu amprentă produs de Mauer Olanda. Aceste elemente sunt proiectate pentru a oferi protecție maximă împotriva încercărilor de efracție.

Ușile metalice antiefracție WDK2 sunt disponibile în dimensiuni standard de 880 x 2060 mm, potrivite pentru golurile uzuale ale ușilor de apartament de 900 x 2100 mm. Acestea pot fi finisate panouri laminate sau vopsite RAL. De asemenea, se poate incorpora în foaia de ușă un geam termopan clar sau antiefracție și se poate pune un grilaj.

Ușa metalică antiefracție WDK2 îți va oferi siguranța și protecția de înaltă calitate de care ai nevoie pentru locuința ta.

CARACTERISTICI TEHNICE USA ANTIEFRACTIE

  • Dimensiuni standard 2060×880
  • Masa ansamblu usa standard 50kg
  • Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
  • Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
  • Coeficient de transfer termic K=1.540 W/m2K
  • Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
  • Limita de rezistenta la foc 15 minute

Se poate monta o yala aditionala antiefractie, consultand linkul urmator: YALE ADITIONALE APLICATE PENTRU SPORIREA GRADULUI DE SECURITATE AL USII METALICE ANTIEFRACTIE

Ușă de apartament de siguranță – Protecție împotriva intrușilor și a infractorilor

Ușă blindată de apartament certificată clasa 3 și 4 de siguranță conform EN1627 cu încuietoare în 16 direcții

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?