Usa metalica WDK2

Usa metalica WDK2

Usa metalica  antiefractie WDK2 este echipata cu un incuietori germane antiefractie. Sistemele de inchidere, fiind realizate din otel de buna calitate, asigura o foarte buna protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa WDK 2 are o rezistenta de cel putin 30 de minute la metodele uzuale de spargere (extractor, ranga, bormasina manuala de gaurire). Usa metalica WDK2 este agrementata antiefractie clasa 3 de securitate, conform normelor europere EN 1627 si EN 1630. 

Sistemul de inchidere este compus dintr-o broasca ingropata produsa de firma ECO Schulte Germania, un sild blindat din otel masiv cu pastila de protectie pentru cilindru (protejeaza cilindru pentru a nu fi gaurit, smult sau rupt) si de un cilindru din otel antigaurire, antirupere si cu cheie cu amprenta produs de firma Keso Elvetia. 

Usile metalice antiefractie se realizeaza intr-o dimensiune standard de 880 x 2060 mm, golurile uzuale ale usilor de apartament fiind de 900 x 2100 mm si poate fi finisata cu folie autocolanta sau vopsita RAL. Se poate incorpora in foaia de usa geam termopan clar sau antiefractie si se poate pune grilaj. Usile metalice cu autocolant sunt pentru interior, folia autocolanta nefiind rezistenta la intemperii. 

CARACTERISTICI TEHNICE

  • Dimensiuni standard 2060×880
  • Masa ansamblu usa standard 50kg
  • Indice de izolare la zgomot: Ia=29dB
  • Rezistenta la transfer termic Ro=0,650m2
  • Coeficient de transfer termic K=1.540 W/m2K
  • Permeabilitatea la aer 0.120 m2h mm H2O/kg
  • Limita de rezistenta la foc 15 minute

Se poate monta o yala aditionala antiefractie, consultand linkul urmator: YALE ADITIONALE APLICATE PENTRU SPORIREA GRADULUI DE SECURITATE AL USII METALICE ANTIEFRACTIE

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro