Ușa metalică de exterior/apartament placată cu MDF

Ușa metalică de exterior/apartament placată cu MDF (UȘI DESTINATE PROIECTELOR RESIDENTIALE)

CARACTERISTICI TEHNICE

Greutate: 70 kg

Balamale reglabile – 3/ușă

Toc din profil rectangular de 80 x 40 cu 2,5 mm grosime;

Foaia de ușa este pe structură de teavă rectangulară în forma de U cu foaie metalica aplicata la exterior de 1,25mm grosime. Pe foaia de ușă metalică vine lipita placa din MDF de 10 cm grosime plastifiată cu folie PVC în difeite culori ce ofera o rezistenta sporită la factorii externi și zgârieturi. Tot interiorul foii de ușă se află vată bazalticî minerală care are proprietăți de izolare fonică și termică sporită. Pe partea exterioară vine un toc metalic mai alungit pe care se aplică pervazul ușii, aceasta se face prin înfiletarea celor 3 plăci de 1 mm grosime.

Ușa metalică placată cu MDF are o greutate de 70 kg și are 3 balamale reglabile. Garniturile de etanșare împotriva curenților de aer sunt tubulare din cauciuc. Ușa dispune de garnitură de etanșare pe foaie de ușă și pe toc.

Izolația fonică este de 35 dB.

Ușa este echipată cu două încuietori antiefracție produse în Italia. Mânere și rozete, cilindru antiefracție cu 5 chei amprentă și încuietoare adițională cu cheie tip safe.

Determinarea direcției de deschidere a ușii se face conform desenului de mai jos: 

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro