Încuietori antiferacție uși exterior

Sisteme închidere sigure pentru uși intrare apartament și casă

Importăm încuietori antiefracție pentru uși metalice intrare apartament și casă. Sisteme de siguranță de înaltă calitate. Yale, butuci, bare transversale testate antiefracție. Cilindrii cu aceiași cheie (master key), amortizoare uși exterior și sisteme de glisare. Încuietorile de siguranță pentru orice tip de ușă exterioară sunt produse de Ikon Germania, Basi GmbH, Geze Gmbh. 

Yale uși metalice, butuci siguranță și yale

Sistemele noastre de siguranță sunt realizate din oțeluri speciale care au o rezistență mare la găurire, torsiune și rupere. Cilindrii antiefracție sunt antigăurire și antirupere cu cheie patentată (necopiabilă). Gama de amortizore și sistemele de glisare sunt produse de Geze Germania, o firmă veche și cu tradiție. Toate încuietorile comercializate de socitatea noastră au certificate antiefracție și sunt testate. Produsele beneficiază de garanție 24 de luni. 

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru încuietori de securitate pentru uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro
Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?