O singură cheie care deschide mai multe uși

Gestionează accesul într-o clădire cu Yale cu Aceeași Cheie

Imaginea de mai jos prezintă o variantă clasică a unei chei unice utilizate pentru mai multe uși. Luând în considerare un exemplu practic, să ne gândim la o casă cu trei apartamente.

Fiecare proprietar are o cheie care deschide ușa de la intrarea principală în casă, iar fiecare cheie deschide, de asemenea, ușa propriului apartament.

Cheile sunt individuale pentru fiecare proprietar în parte. În plus, fiecare proprietar de apartament poate utiliza aceeași cheie pentru a deschide cutia poștală sau lacătul de la boxă.

Simplifică accesul cu o Cheie Unică pentru Mai Multe Uși

Sistemul poate fi configurat în funcție de numărul de uși și de nevoile specifice ale fiecărui client. Cilindrul de la ușa principală este deschis cu cheia fiecărui proprietar de apartament, în timp ce cheile specifice apartamentelor sunt unice pentru fiecare unitate locativă în parte.

Astfel, fiecare locatar din aceeași clădire are propria sa cheie, care îi permite să acceseze cutia poștală, poarta, ușa garajului sau alte dependințe din clădire, cum ar fi boxe, spații tehnice sau ghena de gunoi.

Control eficient al accesului cu un Sistem Master Key cu Cheie Universală

Această abordare simplifică gestionarea accesului într-o clădire cu mai multe locuințe, oferind fiecărui proprietar o cheie individuală pentru propria sa locuință și facilitățile asociate.

Astfel, fiecare persoană are controlul asupra propriilor spații și poate accesa cu ușurință zonele comune sau facilitățile partajate.

Sistemul cu cheie unică pentru mai multe uși este o soluție practică și eficientă în clădirile rezidențiale cu mai multe apartamente sau în complexe de locuințe, asigurând un nivel înalt de securitate și ușurând administrarea accesului pentru proprietarii și locatarii.

Solicită ofertă
Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?