Simplifică accesul cu o Cheie Unică pentru mai multe uși

master key tip gmk

Sistemul Master Key oferă soluția perfectă pentru a controla accesul în multiple grupuri secundare, în timp ce cheia General Master Key deține privilegii deplin.

Această configurație este ideală pentru întreprinderi sau clădiri în care două sau mai multe grupuri trebuie să fie controlate de grupurile principale, iar accesul total este deținut de cheia General Master Key.

Yale cu Aceeași Cheie: Soluție practică pentru accesul simplificat

Schema de implementare a sistemului Master Key este adaptată în funcție de configurația specifică a întreprinderii sau clădirii. Să luăm ca exemplu o clădire cu două etaje, în care fiecare etaj are un număr de cilindri în sistemul Master Key.

Fiecare responsabil de etaj operează cu o cheie submaster care controlează un anumit număr de uși. Aceasta oferă un nivel de acces specific pentru fiecare etaj, în funcție de necesitățile și autorizările fiecărui utilizator.

La rândul său, fiecare ușă de la birouri sau încăperi individuale are o cheie individuală. Această cheie este utilizată exclusiv de o singură persoană sau de persoanele autorizate să aibă acces în acea încăpere specifică. Aceasta asigură o securitate mai mare și

Sistem Master Key cu Cheie Universală: Control eficient al accesului în multiple locații

Sistemul Master Key este extrem de util și pentru proprietăți cu multiple unități de cazare, precum cele utilizate în cadrul serviciilor de tip Airbnb sau în închirierea pe termen scurt.

Proprietarul deține o cheie General Master Key cu care poate deschide toate proprietățile, în timp ce fiecare chiriaș primește o cheie unică care oferă acces doar la unitatea de cazare specifică pe care o închiriază.

Această abordare permite gestionarea ușoară și sigură a accesului în diverse proprietăți, oferind confidențialitate și protecție pentru toți utilizatorii.

În concluzie, sistemul Master Key este o soluție versatilă și eficientă pentru a controla accesul în multiple grupuri secundare, în timp ce cheia General Master Key oferă acces total.

Fie că este utilizat într-o clădire de birouri sau în proprietăți cu mai multe unități de cazare, sistemul Master Key asigură un nivel înalt de securitate și flexibilitate în gestionarea accesului.

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?