Sisteme de închidere Master Key de tip cheie universală: Control eficient al accesului cu o singură cheie

Cheia universală este o soluție convenabilă și eficientă pentru a deschide diverse tipuri de cilindri. Cu ajutorul acestei chei, putem avea acces la orice încăpere dorim.

Sistemul master key reprezintă o modalitate de a evita gestionarea mai multor chei separate. Un exemplu simplu de sistem master key este cheia unică care poate deschide mai multe uși.

Cheia master, cunoscută și sub denumirea de Hauptschlüssel, permite deschiderea încăperilor marcate cu coduri de culoare, precum roșu, portocaliu sau verde.

În acest exemplu, fiecare încăpere are o cheie individuală, dar sistemul master key oferă acces universal.

Cheia Universală: Acces simplificat la orice tip de cilindru

Acest tip de sistem este foarte avantajos pentru companii mici, depozite sau birouri care doresc să elimine utilizarea mai multor chei, permițându-le unei singure persoane să aibă autorizația de a intra în toate încăperile.

Cheile individuale sunt atribuite responsabililor fiecărei încăperi și nu pot fi utilizate pentru accesul în alte camere. Numai cheia generală master key are acces universal.

Cheie Unică pentru mai multe uși: Soluția practică pentru gestionarea accesului în multiple încăperi

Sistemul master key aduce o serie de beneficii, cum ar fi simplificarea administrării cheilor, economia de timp și eficiență în accesul la încăperi multiple. Prin atribuirea cheilor individuale, se poate controla și gestiona accesul la fiecare încăpere în mod separat, în timp ce cheia master key oferă acces global.

În concluzie, utilizarea unui sistem master key, inclusiv cheia universală, reprezintă o soluție practică și eficientă pentru a simplifica gestionarea accesului și a asigura securitatea în diferite medii și aplicații.

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?