Sfaturi pentru alegerea unei uși de exterior rezistentă la intemperii

usa de exterior rezistenta la intemperii cu o bicicleta in fata

Este foarte importantă alegerea unei usi de exterior pentru casă. Aceasta poate îmbunătăți atât aspectul, cât și eficiența energetică și crește valoarea imobilului.

Mai jos avem câteva sfaturi care vă poate ajuta în alegerea unei uși de exterior rezistentă la intemperii.

  1. Este timpul să vă înlocuiți ușa?

În funcție de aspectul ușii existente, trebuie să decideți dacă ușa de exterior trebuie sau nu înlocuită. Dacă ușa de intrare prezintă fisuri, deformări, mucegai, găuri sau zgârieturi înseamnă că a venit vremea să o schimbați. Un alt element important este să verificați dacă ușa actuală este etanșă și izolează. Dacă există problema de pierdere de căldură, atuci o ușă de exterior nouă vă poate reduce facturile de utilități considerabil.

Dacă ușa dvs. permite o pescaj, sistemele dvs. de încălzire și răcire lucrează mai mult pentru a atinge temperatura dorită. Vă poate costa sute de dolari în plus în fiecare an. O ușă exterioară nouă, eficientă din punct de vedere energetic, vă va reduce facturile de utilități și vă va face casa mai confortabilă pe tot parcursul anului.

 

  1. Ce trebuie să știm despre o ușă de intrare de exterior
  • dacă dorim să avem geam în ușă sau nu
  • ușa trebuie să aibă garnituri de etanșare împotriva curenților de aer
  • dacă panourile care imită furnirul sunt rezistente la intemperii sau dacă sunt vopsite în câmp electrostatic (dacă este cazul)
  • deschiderea ușii (balamalele privite din interior dacă sunt pe dreapta sau pe stânga)
  • dacă ușa se deschide către interior sau este cu deschidere exterioară
  1. Ușa de intrare exterioară dă prima impresie oaspeților dvs.

Ușa de intrare este primul lucru pe care îl observă cineva care vine în vizită. Diferențele dintre uși sunt date de materialul din care sunt confecționate. Toate aspectele legate de o ușă de exterior trebuie să îmbine eleganța, durabilitatea și eficiența energetică.

Ușile de exterior sunt confecționate din mai multe tipuri de material.

Ușile de exterior din lemn masiv sunt foarte elegante, dar trebuie avut în vedere că dacă lemnul nu este bine uscat și tratat cu lacuri speciale, acestea se pot umfla în timp sau poate apărea mucegaiul.

Ușile de intrare de exterior din oțel. Sunt foarte rezistente și prezintă avantajul că sunt rezistente la foc, deformare și crăpare. Totuși, pentru a evita apariția ruginei la ușile de exterior care sunt supuse intemperiilor, este bine ca ele să fie realizate din tablă de oțel galvanizată (tablă zincată).

Pentru a asigura o izolație termică bună ușile trebuie să aibă la interior spumă poliuretanică sau vată minerală bazaltică.

  1. Sistemele de închidere montate pe ușile de exterior

Încuietorile care sunt montate pe ușă sunt foarte importante. Ele asigură securitatea și vă protejează de intrare prin efracție. În cazul ușilor de exterior este foarte important ca și încuietorile să fie rezistente la coroziune pentru a nu rugini în timp.

Solicită Ofertă Ușă Exterior

Vezi Gama Noastră de Uși Premium

Distribuie:

Contact Waldeck

Vezi Prețuri Uși Exterior Apartament și Casă

O gamă variată de uși de exterior. Alege Acum!

Join Our Newsletter

Shopping Cart
Phone icon
Sunați!
0722.314.441
WhatsApp icon
Chat
Coș de cumpărături 0
Nu sunt produse în coș
Continuă cumpărăturile
0
Scroll to Top