despre usi metalice intrare

USI METALICE PENTRU APARTAMENTE SI CASE

WALDECK TRADING IMPEX SRL

S-a înființat în 1997, având ca domeniu de activitate importul si comercializarea de uși metalice antiefracție pentru apartamente și case, sisteme de siguranță și feronerie pentru uși și ferestre, folie antiefracție și folie reflectorizantă.

Firma noastră vine în întâmpinarea celor mai pretențioase cerințe ale cumpărătorilor, datorită serviciilor de consultanță și analiză individuală a nevoilor fiecărui client, precum și prin calitatea și fiabilitatea produselor comercializate. Partenerii noștrii sunt firme de anvergură: Ikon AG, Geze GmbH, Basi GmbH, Hewi GmbH, Keso Elvetia, Next Cehia și Ital Serrature Italia.

magazin usi antiefractie

Vezi gama noastră de uși de exterior

Avem uși de apartament certificate antiefracție, uși rezistente la intemperii, uși antifoc, tehnice și uși pentru adăpost civil ALA

CE VALORI AVEM?

Misiunea noastra

Toate produsele pe care le comercializăm beneficiază de certificate conform normelor europene EN 356 sau EN 1627 agreate și de Poliția din România în conformitate cu legea 333/2003. Sistemele de securitate comercializate corespund DIN 1303 și DIN 18252.

Firma noastră comercializează și montează uși metalice antiefracție certificate clasa RC3 și RC 4 de securitete conform EN 1627, uși exterior rezistente la intemperii, uși blindate, uși duble, folie antiefracție certificată EN 356 clasa P2N, folie reflectorizantă, yale de securitate, cilindrii antigăurire și antirupere.

Prin promptitudinea cu care ne-am remarcat pe piața din România ne-am câstigat colaboratori prestigiosi precum: Ikea România, Ambasada SUA, Ambsada UK, Ambasada Germanie, Ambasada Qatar, Hofbauer Corp SRL, Penitenciarul Jilava, Crown Plaza, Ana Pan, Oficiul Național al Registrului de Comerț, Ministerul de Finanțe, Casa Poporului, Ministerul de Interne, Direcția Pașapoart, Hotel Europa Eforie Nord, BCR, Banc Post, Corina Gealan SRL, Uti Group SRL, A&D Profial Srl, Amplius 2000 Srl, Adpharma, Sensieblue etc. 

Doriti o oferta de pret personalizata?

Consultanță și montaj pentru sisteme de securitate pentru uși și ferestre și uși metalice antiefracție și blindate

Oferim servicii de montaj pentru sisteme de închidere pe usi metalice, din lemn, PVC, aluminiu sau sticl noi deja existente, deblocări, reparații. Oferim consultanță la domiciliu clientului privind alegerea sistemelor de siguranță potrivite gradului de securitate dorit și bugetului alocat pentru achiziționarea unei uși metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe ușile existente la numerele de telefon 0722 314 441, 0722 579 818 și prin adresa de e-mail office@waldeck.ro

Phone icon
+40722314441
Va putem ajuta?