"Fotografie de catalog cu ușă metalică Next Cehia și cu interiorul cu vată minerală pentru izolație termică"

Uși executate pe comandă la dimensiuniule solicitate de client

Majoritatea producătorilor de uși au o gamă de dimensiuni standard pentru ușile de apartament sau casă. Dimensiunile standard ale ușilor, în funcție de producător au lățimea de 860, 880 (cea mai întâlnită) sau 980 mm, iar înălțimea este în general de 2020 – 2050 mm.

Deși cele mai multe dintre golurile ușilor de intrare sunt standard, există situații în care datorită unor erori de construcție dimensiunile nu sunt respectate, iar mulți dintre cumpărători când doresc să-și schimbe ușa constată că le trebuie o ușă de intrare executată pe comandă, dimensiunile golului existent fiind atipic față de ușile de intrare care se comercializează pe piață din România.

Waldeck aduce uși de intrare la comandă pe orice dimensiune. Uși personalizate simple sau duble pentru apartament și casă. 

Producătorii noștri execută uși atipice / non-standard pe orice dimensiune. Ușa poate fi atipică pe lățime sau pe înălțime. De exemplu, dacă avem un gol de 860 x 2010 mm nu avem cum să achiziționăm o ușă care se comercializează standard de 880 x 2020 mm, deoarece ar însemna să modificăm zidul prin spargere, iar de cele mai multe ori deasupra ușii există grindă de beton care conform legii nu poate fi spartă. În această situație, trebuie să cumpărăm o ușă care să fie compatibilă cu golul existent, iar dimensiunea de execuție a ușii este de 840 x 1990 mm (gol de 860 x 2010 mm).

Executăm uși pe orice dimensiune, atât pe înălțime, cât și pe lățime. Pentru solicitare ofertă, ne puteți scrie pe office@waldeck.ro.